Ozge dün gece 🔥 bu gece boşuz 😂 şimdi de hatırlattın yani canım dün gece ki gibi bi an olsun isterdim ama uyudu benimki 😂
Geceler Gecelerrr 🔥
Blablablaaa__ kos hemen uyandirr kizz hep onlar mi isteyecekler 😃😃
Ozge 4 aydır kardes gibiyiz sağolsun 😒
Bayanpozitif neden kizz
Ozge hamilelik doğum lohusalık derken bizim bey olaydan koptu ne yanaşıyor ne yanaştırıyor
Bayanpozitif giy seksi biseyler gec karsisinaa hic pas vermee emin ol o gelecektir zaten vallaa ben esimle kavgaliyken oyle yapiyorumm sonra bi bakmisik yataktayiz
Ozge malesef benimki öküz 🙂 yanında çıplak yatsan dönüp bakmayacak tipten kendisi
Bayanpozitif he o zaman ona care yok 🤷♀️🙂
Ozge aslında aldatan insanlara hep kızmışımdır. Ama başka bir açıdan bakınca kimseyi yargılamamaya karar verdim🙂 böyle buradaki insanları okuyunca benimkide evlilik mi diyorum
Bayanpozitif eşinin disariya karsida boyle olmasi guzel bi yandan ama sen esisin hic oturup konustun mu nedenini sordun mu
Ozge çok yoğunmuş işleri yüzünden böyle şeylere ayıracak vakti yokmuş 🙄 hep olmak zorundamıymıs falan filan ben düşünüyorum ki bekarlık hayatını özledi sürekli dile getirmesede 2 çocuk ve evliliği yük olarak gördüğünü hissettiriyor
Ozge yani normal de aklıma vurunca bi dürtüklerim o da çeker hemen kendine fırsatçı 😂😂 ama dün baya yoruldum bacım bu gece dinleneyim 😂😂
Blablablaaa__ bu gece dinlen yarin sabahlar olmasin o zamn 😃😃
Bayanpozitif ben cok yanlis buluyorun bu dusunceyii yanls anlama cinsellik esleri birbirinee yakinlastirir ne demek boyle islere vakti yokmus
Ozge yok ne yanlış anlıycam artık bende soğumaya başladım evlilikten ziyade ev arkadaşlığı oldu bizimki. Arada bir çekim yok çünkü vakit bulamamak ne demek ben anlam veremiyorum zaten ne demek insanın karısına ayırabilecek vakti olmaması
Bayanpozitif kesinlikle oylee cinsellik olmayncaa insanlar birbirinden uzaklastigine hep inandim benn ve o yzden cok yanls buluyorum Allah kolaylik versinn ne diyebilirim ki
Ozge değişik biseyler bulursam bi yoklarim onu yine 😂😂
Bayanpozitif canım sordun mu hiç zmaandan ziyade bana hiç ihtiyacin yok mu diye