CaresizBayan_8 Niyetim yargılamak eleştirmek değil herkesin kendi özel hayatı ama evlisin bence mutlu değilsen ayrıl kimse ihaneti hak etmez. O konuştuğun adamla belki ileride evlilik düşünüyorsun ama o adam kocasına aldatan kadına güvenip yuva kurmaz çünkü hep aklında olur acaba bana da yapar mı ?

CaresizBayan_8 senin evli olduğunu bilip seninle konuşan kavvat yarın öbürgün seni s.ktirip attığında ahlanıp vahlanmaaa tamm mı !!

Asyanese aynen öylenarkadaşa alkış tutup eşine tü kaka dememiz lazım onu istiyor

CaresizBayan_8 mutlu değilsen boşan. Aldatmaya ne gerek var. Aynısını o sana yapsa ne hissedersin ? Aldatmaya karşıyım. Sevmeyen insan boşanır kimse kimseye mecbur değil bu hayatta

CaresizBayan_8 seni happy kidste de gördüm bacım mutlu değilsen boşan neden senin istemediğin bir şeyi eşine yapıyorsun ? ama o yapınca kavga çıkarırsın çift terapisine gitseniz çözerdiniz aslında

bisadekahve sana katiliyorum. Hadi diyelim boşandin nerden biliyosun seninle evlenecek?? Belki kullaniyo seni ne belli her turlu insan var hayattda,kizlarında söylediyi gibi istemiyosan boşanda adamcagacaz kurtulsun seningibi bi kadindan.@CaresizBayan_8

CaresizBayan_8 amacın seni yargılamak değil ama kimse bu öuameleyi hak etmez ne olursa olsun şu duruma bi insan geliyorsa boşan o zaman snein de sevgin saygın kalmamış demektir

CaresizBayan_8 insan her şey bir kenera kendine saygisindan yapmamalı bunu. Bence acilen o kişiyle konuşmayı kesmelisiniz

OxyGenn daha öncesinde kendi hesabından yazdı linçlenince başka hesap açıp yazdı postu görenler anlattığı hikayeden kim olduğunu anladı zaten

CaresizBayan_8 tek sözüm kendini eşinin yerine koy başkada bişey demiyorum . Allah’ım kimseyi şaşırtmasın 🙏

Mutsuz bir evliliği sürdürme derim o kişiyle olmasa bile çünkü çok vicdan azabı çekersin evet bir hataya düşmüşsün seni kınamıyorum kimseye söylemeden evliliğini bitir eşinle konuş duyulursa geri dönüşü olmayacak şeyler olur