Asyanese valla söyleyecek çok şey var ama söylesek anlayacakmı o tartışılır. Allah şeytana uydurmasın nefsimizi terbiye efecek irade versin herkese
Eşimi aldatıyorum!
CaresizBayan_8 gelen gideni aratır bacım Allah sana doğru yolu göstersin
CaresizBayan_8 eşinle mutlu desen bolan sonra kimle konuşursan konuş
Bu yaptığın çok yanlış eşine bunu yaşatmaya halkın yok
CaresizBayan_8 eger esinle mutlu degilsen bosanırsin sonrasinda istedigini yaparsin. Ama evliyken bunu yapmanın.bence kabul edilir hicbir yani yok.
CaresizBayan_8 kocan seni aldatsa burda veryansın ederdin demi Ahlak yoksunu benim kocamda akşamları elinde tlfn var napim bende mi aldatayım şimdi ya bu savunma değil ben onun soyadını taşıyorsam eger ki bunu asla yapmam boşan madem niye evli duruyorsun o adamcağızla üzüldüm eşine daha neler söylemek isterdim de neyse ya sen yolunj seçmişsin zaten
CaresizBayan_8 ne pislik insansın be yaptığın namussuzluğu adama yüklüyorsun birde çok şikayetçiysen gider boşanırsın
Çok merak ettim bu yaptığınız ihaneti buraya yazarken buradaki bayanlardan alkış mı bekliyordunuz ihanetin de adı ilgisizlik sevgisizlik olmuş sen yakında eşim evde yokken yatağında alırsın o adamı bu da aşk mı oluyor anlam veremiyorum birazcık sadakat ya bide bunu marifet miş gibi anlatmanız gercekten midemi bulandırdınız
CaresizBayan_8 Sana en ağır hakaretleri etmek isterdim ama anlayabileceğini hiç düşünmüyorum. Benim gözümde erkek/kadın aldatan kişinin sinek boku kadar değeri yoktur gözümde.. iğrenç insan…
CaresizBayan_8 Niyetim yargılamak eleştirmek değil herkesin kendi özel hayatı ama evlisin bence mutlu değilsen ayrıl kimse ihaneti hak etmez. O konuştuğun adamla belki ileride evlilik düşünüyorsun ama o adam kocasına aldatan kadına güvenip yuva kurmaz çünkü hep aklında olur acaba bana da yapar mı ?
CaresizBayan_8 senin evli olduğunu bilip seninle konuşan kavvat yarın öbürgün seni s.ktirip attığında ahlanıp vahlanmaaa tamm mı !!
bisadekahve yanımda olsa saç baş yolarım o derece pohpohlamamızı falan bekliyor herhalde şuursuz
Asyanese aynen öylenarkadaşa alkış tutup eşine tü kaka dememiz lazım onu istiyor
CaresizBayan_8 mutlu değilsen boşan. Aldatmaya ne gerek var. Aynısını o sana yapsa ne hissedersin ? Aldatmaya karşıyım. Sevmeyen insan boşanır kimse kimseye mecbur değil bu hayatta
CaresizBayan_8 seni happy kidste de gördüm bacım mutlu değilsen boşan neden senin istemediğin bir şeyi eşine yapıyorsun ? ama o yapınca kavga çıkarırsın çift terapisine gitseniz çözerdiniz aslında
CaresizBayan_8 Boşan ondan sonra ne bok yersen ye !!!!!!
bisadekahve sana katiliyorum. Hadi diyelim boşandin nerden biliyosun seninle evlenecek?? Belki kullaniyo seni ne belli her turlu insan var hayattda,kizlarında söylediyi gibi istemiyosan boşanda adamcagacaz kurtulsun seningibi bi kadindan.@CaresizBayan_8
CaresizBayan_8 amacın seni yargılamak değil ama kimse bu öuameleyi hak etmez ne olursa olsun şu duruma bi insan geliyorsa boşan o zaman snein de sevgin saygın kalmamış demektir
CaresizBayan_8 insan her şey bir kenera kendine saygisindan yapmamalı bunu. Bence acilen o kişiyle konuşmayı kesmelisiniz
CaresizBayan_8 kocan da seni aldatıyor o zaman zaten 🙌🏻
CaresizBayan_8 iyi bok yiyyonnnn