Kalpkalbe adetiniz başladığında doğum kontrol hapına başlayın bence, ben öyle yaptım. Hapla korudum, başka mantıklı gelen bi yol yok çünkü 🤷♀️
İlk gece - Korunmak
Kalpkalbe denemeden nerden bilceksiniz? Bunun bide igneso var saglik icagi vuruyor 6 ay koruyor juda bi cözpm missl, yani ben cok bu geri cekilme olayina sicak bakmiyorum yani hem size hem esinize eziyet 1 kere bile bu yöntemi kullanmadik🤷♀️ Cünkü bi cok korunma yöntemi var yani bu yöntem halk arasinda %95 kullaniliyor ams biliyorum😅😅
Kalpkalbe kesinlikle ertesi gün hapı.Erkekler ilk ilişki olduğu için dayanamıyor tutamıyorlar kendilerini boşalıyorlar hemen.Benim eşim Hiçbir şekilde korunmak İstemiyordu ilk gece için geri çekilirim demişti ama hemen bebek olsun istiyordu ama ben onun bencil düşüncesine güvenemedim ertesi gün ilacı almıştım iyi ki de almışım tam da düşündüğüm gibi oldu çünkü.Eşim içeri girer gitmez tutmadı kendisini.(bebekten dolayı çok devrik cümle olmuş düzeltemiyorum kayıra bakmayın) işinizi şansa bırakmayın derim ben
Tazeannee çok teşekkür ediyorum
Pembedusler kız zaten sürekli alıp içemez bitanesi 100 liraya yaklaştı😂
Kalpkalbe Rica ederim
Nietzsche Valla bilemeyiz belki alır çaresizlikten Yani hemen çocuk istemiyorsa 🤣
- Düzenlendi
Pembedusler ama cidden çoğu kadın onu doğum kontrol hapıyla karıştırıyor ,halbuki çok zararlı bir hap
Kalpkalbe ilk 1 ay korunma hapı içtim ama hiiç tavsiye etmem çünkü hem isteksiz yapıyordu çok ya etkisi vardı ve sağlıklı bişey değil aslında 2. kondomda hiç tavsiye etmem hiç bişey anlamıyorsun ve çok değişik bi his veriyor oda güzel değil geri çekilme olabilir eğer eşin kendins güvenip içine kaçırmam diyorsa geri çekilmeyle yapın bence
Nietzsche Aynen öyle eminim sürekli içenler vardır. Bende o yüzden arkadaşa öyle bir yorum yaptım belki araştırmadan alacaktı çünkü bilmiyor ve fikir sormuş. Ben bir şey önermeden önce doğruluğuna bakıp da öyle öneririm sonuçta her şey amacına yönelik kullanılırsa işe yarar
Guelden yasmin yan etkisi az diye doktorunuz mu söyledi acaba ? Bende emzirme dönemi bitince hapa başlayacağım da
Pembedusler evet ben 8 senedir kullaniyorum sadece kizima hamile kalmak icin birakmistim ve emzirme dönemindede yine hapa devam ettim ama CERATETTE isimli olans bu emzirme döneminde önerdi doktorum. Sonrasibda yine yasmine gecis yaptim öneririm en rahat korunma yöntemi☺️