Nietzsche Aynen öyle eminim sürekli içenler vardır. Bende o yüzden arkadaşa öyle bir yorum yaptım belki araştırmadan alacaktı çünkü bilmiyor ve fikir sormuş. Ben bir şey önermeden önce doğruluğuna bakıp da öyle öneririm sonuçta her şey amacına yönelik kullanılırsa işe yarar

Pembedusler evet ben 8 senedir kullaniyorum sadece kizima hamile kalmak icin birakmistim ve emzirme dönemindede yine hapa devam ettim ama CERATETTE isimli olans bu emzirme döneminde önerdi doktorum. Sonrasibda yine yasmine gecis yaptim öneririm en rahat korunma yöntemi☺️

Nietzsche evet 60 tl yasmin deselot 35 tl alma imkaniniz yoksada saglik ocagindan ücretsiz veriyorlar☺️

Guelden onları demedim canım ben,ertesigün hapından bahsediyorum. Tek bir hap 80 tl.

Kalpkalbe ilk gece için geri çekilmeyi riske atma bence baktın sonra tutabiliyor geri çekilme yaparsınız

Nietzsche artık deneyimleyerek anicaz kednine güveniyormu güvenmiyor mu 😁
        Cok teşekkürler ☺️

Arastimacinadin15 yanlış yönlendirmeyin ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir. Yan etkileri oldukça fazla mecbur kalınmadıkça kullanılmamalı

Kalpkalbe bebek istemiyorsanız riske atmayın geri çekilme korunma yöntemi değildir gebelik riski var. Etkili aile planlaması yöntemleri diye araştırın etki mekanizmaları, yan etkileri koruma yüzdeleri hepsini okuyun derim veya aile hekimliğinde ebe ve hemşire arkadaşlardan bu yönde eğitim alın şiddetle tavsiye ederim.

Tazeannee ertesi gün hapı yüksek hormon içerir yan etkileri vardır mecbur kalınmadıkça kullanılmaz. KORUNMA YÖNTEMİ DEĞİLDİR.

@“Kalpkalbe” biz kondomla korunmustuk ilk gunden beri kullaniyoruz.

Kalpkalbe ben hapla korundum 2 yıl bıraktım 2. Ayda hamile kaldım çok güvenilir bir yöntem düşünürsen 1 ay önceden başlaman lazm

propofol doğrudur ben bu kadarını bilmiyordum,sadece o zaman kullanmıştım ilaç,o günden beri korunma adı altında hiç ilaç kullanmadım.O ilacı da bana sağlık ocağındaki ebe önermişti onu da bilmiyordum yoksa.

Kalpkalbe biz geri çekilme yaptık ama hiç iyi olmadı
          Yasmin hap kullanmaya başla hemen o çok etkili
          Biz şimdi onu kullanıyoz tek hap

Hepinize tesekkür ediyorum arkadaslar
          Yardimci olmaniza cok sevindim❤️

Kalpkalbe ben ilaca başlamıştım evlenmeden 1 ay önce ilk adetimle , sadece ilk gece korunulmuyof ki hep korunuluyor

Kalpkalbe 4 bucuk sene boyunca geri çekilme ya da prezervatifle korunduk. Hiç bir sorun yaşamadım çok şükür. Erkeğin iradesiyle de alakalı ama geri çekilme.