Euras Kızlar ağırlıkla yapılan spor ile popo dikleşip büyür mü? Yapan var mı aranızda işe yarıyor mu gerçekten? Dolgun olsun istiyorum göğüslerim dolgun ama kalçam fazla yok☹️
Rouge Euras sporla gerçekten büyütüp sekil verebiliyosun agırlıkla squat yapıldıgını gordum ama hic agırlıkla yapmadım ben kalca için
Kalpkalbe Euras ben genellikle ağırlik kullanmadan uzun süre kalça çalıstım. Dolgunlaşma ve kalkmasını sağladı gerçekten. Hatta şimdi bana fazla büyük bile geliyor 🙃 kıyafet giymekte zorlanıyorum bazen, göze batmamamısına dikkkat ettigim için
WhiteSwan Euras canım instagramda tiarascoops diye bi kadın var inanılmaz bi poposu var güzel egzersizler paylasiyo bakabilirsin
KirmiziOjeli el_ebruli dumbell ben mesela 7.5kg ile başlamıştım o yoksa alabilirsiniz veya arkadaşların dediği gibi evde ağırlık yapabilirsiniz bir şeylerden 😀
Esmerkiz Euras de [upl-image-preview url=//i.imgur.com/P9vamPm.jpg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/R8OseLV.jpg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/RAu9j9P.jpg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/e02SM0u.jpg]
Esmerkiz Esmerkiz sipor aletlerim agirlik bunlardanda ala bilirsiniz izine gidecegim icin toparladim siselerle ayarlama yaparsiniz agirliklari su doldurun kola siseliride olabilir 3.3 . Alti kilo yaparsin hafiften basla