CesurCivCiv MonaRoka uuuu en sevdiğim uzun aralardan sonra gelen birleşmeler 🥰 regl bitimi bile efsane olur bende
MonaRoka CesurCivCiv benim reglim 5-6 gün sürüyor. Sanırım uzuuun zaman sonra en uzun ayrılığımız bu oldu 😅 heyecan dorukta 😬
el_ebruli deleted77 bende şuan küsüm, biraz kızdı bana sanırım eşim neredeyse beş gün falan olacak hala barışmadık, ben belki yumuşardim ama eşim hiç yanaşmıyor barışmak için gıcık şey 🙄😅
MonaRoka el_ebruli hay allah orta yolu bulmaya çalışın. Sen yumuşat eşini bazen bizden bekliyorlar böyle şeyleri
deleted77 el_ebruli Ben hiç yanaşmam toplan git derim aynı evde küs kalamam zaten öyle bir problem olsa eşim dayanmaz hayatta
el_ebruli MonaRoka evet her defasında benden bekliyor bu defa dedim içimden ben yanaşmim bakalım nolcak diye, olduğu bsiey yok adam ya yanasamyir yada yanaşmıyor artık bilemedim 🙄😅
MonaRoka deleted77 bunlar evliliğin cilvesi diyelim 😊 benim için kararlı durmam gereken bi konuydu o yüzden uzak kaldım biraz ondan . Bizde barışırız hemen. Ama bazen nadirde olsa durumlar değişebiliyor birkaç gün kadar 🤷🏻♀️😅
el_ebruli deleted77 hahaha evden gitmek benim için çok uç bişey ya. Öyle ciddi büyük bişey yapacak da öyle giderim sanırım 🙈😅
el_ebruli MonaRoka ay evet bazen diyorum çok kötü alıştırmisim farkında olmadan yaa🙄🙄 evlenmeden önce bı kurs falan mk gitseydim ne🤣🤣 Nasıl alışkanlığından vazgeçebilir acaba 🙈
deleted77 el_ebruli yalnız giderim demiyorum gönderirim diyorum 😉 şükür 6 yıldır beni küstürecek bir şey yapmadı 🙏🏻
MonaRoka el_ebruli hissettiklerini onunla paylaşabilirsin canım. Konuş bazı şeylerin karşılıklı olunca daha iyi atlatıldığını anlat. Birkaç kez sende onun yaptığı gibi yap bakalım o sana ne hissettirdiğini anlar o zaman
deleted77 el_ebruli sır falan yok 🙈 ama en baştan bu güne kadar kolay biri değildim böyle alıştı birde hiç alttan alan olmadım herşeye hemen evet demedim demem karakterim böyle ☺️