Merhaba kızçeler. Ben 3 sezaryen doğum yaptım. Ve doğum yaptıktan sonra asla eskisi gibi bı cinsel birliktelik yaşayamaz oldum. Eşim içime mümkünatı yok tam giremiyo. Rahim boyu kısalmış gibi. Çok acı veriyor ve doğum yapalı 4 ay oldu. Sizcede bu normal mi?

deleted77, başlığı Rahim boyu kısalıyor mu (vajina girişi) olarak değiştirdi.

Doğumdn sonra bi süre böle oluyo bi yerde okudum bu hormonlarla alakalıymış benm doğumdn sonra 7 ay faln geçtiktn sonra agrılarım gitti adet olduktan sonra

deleted77, başlığı Rahim boyu kısalıyor mu olarak değiştirdi.

SuperAnnee bir sağlıkçı olarak bunu ilk defa duydum bir an şaşırdım 🙈 Doğum sonrası ilk bir yıl rahimde değişiklikler normal kabul ediliyor rahim toparlayıcı temizleyici hap falan vermedi mi doktor birde kısalma değilde henüz eski formuna kavuşmadığı için sana öyle geliyor olabilir doktoruna danıştınmı bu durumu 😊

deleted77 aa bende sağlıkçıyım siz hangi alandasınız radyoloji teknikeriyim ben hamile olduğumda bırakmıştım malum radyoaktif alan ama şu an biraz büyüdü tekrar başlamayı dünüyorum

Lagosiyawo uzman hemşire ama süresiz ücretsiz izindeyim tedavilerim ve üçüzlerden sonra ayrıldım farklı bir alana yöneldim 😊

Uykuperisi 40mdan sonra her ay düzenli adet görmeye başladım. Ama hala aynı. Afedersiniz mesela eşim köklemek istiyo ama gitmiyo yani sanki dikiş atılmış gibi yırtılacakmış gibi acı veriyor.

deleted77 her doğumda dikişler 2cm aşağı iniyormuş. Öyle bişey olabilr mi acaba.
            Doktora gittim. Ben mi anlatamadım, doktorummu beni pek iyi dinlemedi bilmiyorum ama normal dedi. Ama her ilişkide 40mdan sonraki ilk ilişki gibi feci acı veriyor. Kesinlikle tam girmiyor.

SuperAnnee farklı bir doktora daha danışmalısın belki bir problem vardır sorun olmuştur

deleted77 konudan alakasız size bi şey sorabilir miyim? Şu an öğrendim happy kidsten. Bebeğime 4 aylıkta vegaferon verdiler ama içeriğinde paraben var diyorlar kullanmamalı mıyım? Sağlık ocağı verdiği için hiç sorgulamadan başlamıştım kullanmaya 1 aydır bi sıkıntıda görmedim. Değiştirmeli miyim? Yoksa devam edeyim mi?

Nimess bence değiştirmelisin , dişleri çıktığında leke problemi de yapıyormuş . Doktorumuz önermemişti hiç .

Nietzsche doktoruma söyledim sağlık ocağı verdi diye tamam dedi insan söylemez mi böyle böyle diye. Ocean öneriyor internettekiler sizin bi öneriniz var mı?

Nimess bende ocean microfer alıyorum canım,öneririm . Tadı güzel bebekler severek içiyor. Rengi de beyaz ,herhangi bir olumsuzluğu yok. D vitaminide ocean almanı tavsiye ederim

Nimess devlet hastanesi doktorları öneriyor daha çok fakat ben bir anne olarak kullanmıyorum sağlık ocağında aşı da olmuyoruz kendi doktorumuz yapıyor, arkadaşında dediği gibi sağlıksız paraben içeriyor biz sidefer kullanmıştık 😊

deleted77 devlet hastanesine giriyoruz zaten burda başka hastane yok. Yinede bilgi vermesini tercih ederdim ona göre karar verirdik. Bi yan etkisini falan görmedik bi şikayette bulunmadık ondan da söylememiştir belki bilemiyorum. Siz ne kullandınız kendi çocuklarınıza?

SuperAnnee sizde kusura bakmayın postunuzuz altında sordum hemşire olduğunu okuyunca hemen sorasım geldi 🙈

Nimess devlet hastaneleri sağlık Ocak’ları ile bağlantılı zaten o yüzden pek üzerinde durmazlar, biz sidefer kullandık