SuperAnnee farklı bir doktora daha danışmalısın belki bir problem vardır sorun olmuştur

deleted77 konudan alakasız size bi şey sorabilir miyim? Şu an öğrendim happy kidsten. Bebeğime 4 aylıkta vegaferon verdiler ama içeriğinde paraben var diyorlar kullanmamalı mıyım? Sağlık ocağı verdiği için hiç sorgulamadan başlamıştım kullanmaya 1 aydır bi sıkıntıda görmedim. Değiştirmeli miyim? Yoksa devam edeyim mi?

Nimess bence değiştirmelisin , dişleri çıktığında leke problemi de yapıyormuş . Doktorumuz önermemişti hiç .

Nietzsche doktoruma söyledim sağlık ocağı verdi diye tamam dedi insan söylemez mi böyle böyle diye. Ocean öneriyor internettekiler sizin bi öneriniz var mı?

Nimess bende ocean microfer alıyorum canım,öneririm . Tadı güzel bebekler severek içiyor. Rengi de beyaz ,herhangi bir olumsuzluğu yok. D vitaminide ocean almanı tavsiye ederim

Nimess devlet hastanesi doktorları öneriyor daha çok fakat ben bir anne olarak kullanmıyorum sağlık ocağında aşı da olmuyoruz kendi doktorumuz yapıyor, arkadaşında dediği gibi sağlıksız paraben içeriyor biz sidefer kullanmıştık 😊

deleted77 devlet hastanesine giriyoruz zaten burda başka hastane yok. Yinede bilgi vermesini tercih ederdim ona göre karar verirdik. Bi yan etkisini falan görmedik bi şikayette bulunmadık ondan da söylememiştir belki bilemiyorum. Siz ne kullandınız kendi çocuklarınıza?

SuperAnnee sizde kusura bakmayın postunuzuz altında sordum hemşire olduğunu okuyunca hemen sorasım geldi 🙈

Nimess devlet hastaneleri sağlık Ocak’ları ile bağlantılı zaten o yüzden pek üzerinde durmazlar, biz sidefer kullandık

deleted77 ahh ben onu bi sefer kullandık diye okuyorum ahahahahhaha 😂😂😂 teşekkürler ☺️

Nimess güldüm affet😂😂 kabızlık yapmıyor mu aile hekiminin verdiği

deleted77 anladım unutmuşum sizin üçüzleri 😅 zor olacaktır onları bırakıp çalışmak ben bi taneyi bırakıyorum

Nietzsche ahahah bende kendime güldüm yaa ilk çocuk ilaç vitamin marka hiç bilmem bende yeni yeni öğreniyorum napiim 😂😂 yok valla hiç bi şey yapmadı ilk gün sadece fazla uyudu hemşireye sorduğumda aşıların etkisi olabilir devam ederse söyle dedi sonra o da düzeldi 🤷🏻‍♀️

Nimess anladım canım ama İmkanın varsa farklı al sen yine de