Kizlar baya acik yazmis oluxam aslnda herseyi ama esimle iliskide memelerimle oynamayi cok seviyor afedersiniz ya ellicek ya emicek🙈🙈eskiden memelerim cok guzeldi sonra hamile kaldim emzirme donemi gecirdim baya bi bozuldu goruntu olarak resmen sondu ya eskiden daha dolgundu goguslerim artik hiiic oyle degil 😕bunun icin estetik harici ne yapablirm 75 beden sutyen kullaniyorum ama ciplakken malesef sarkma oldu bu beni cok rahatsiz ediyor ee tabi insan yatakta esini tatmin etmekte istiyor her poZisyonda esim hic bisey demez ama benim morelimi bozuyo bu durum cok jel krem ne yapablirim ya kilolu biri degilim ama kilo alsamda o bolgeye gitmiyor sastim kaldim ya😕

Gerek var mı ? Onlarca acı zorluk çekip bebeğinizi büyüttünüz,emzirip doyurdunuz mutlaka bı deformasyon olacak benim de aynı şekilde öyle. Utanmiyorum da çekinmiyorum da yani eşiniz de bisey demiyormus bence hiç kafanıza takmayın. Sürekli sütyen kullanıp toplu durunca belli süre sonra biraz toparlanma oluyor diye okudum ben. Bir insan birini seviyorsa herseyiyle sever,sizin esinizde değişmesini istediğiniz bı şeyi bı yeri yok mu mesela vardır e olmuyor nolacak sevginiz mi bitecek hayır. O yüzden hiic kafanıza takmayın derim, sevgiler ❤️

Aagg0207 malesef benimde öyle bebeğim 3 ay sadece emdi ama bir sürede sağım yaptım sağım iyice mafetti kızım 18 aylık 2 yaşına gelince kardeş düşünüyoruz Allah nasip ederse o bebeğimide emzirdikten sonra mecbur ameliyat olucam çok rahatsızım bende görüntüsünden hiç krem jelle falan duzeleni görmedim 🤦

Hayirlisibegulum ben de böyle düşnüüyorum dünyaya bi çocuk getirdik diye neden kendimizi boşlayalım ya da salalım neden vucut bozulduysa düzeltmek için uğraşmayalım o kadar saçma geliyor ki bana 🥴 kim nasıl iyi hissedecekse öyle yapmalı ki yapsınlarda bence

Aagg0207 hiç bir şeye boşuna para vermeyin hiç bir şeyin yaramadığı tek yer memeler estetik dışında çaren yok ne yazık ki boşuna birşeylere para vermeyin

Hayirlisibegulum gerek olup olmaması üstüme vazife değil zaten ben bı anne olarak ayni durumu yaşayan biri olarak duygularımı paylaştım. Kadın zaten estetik harici bir öneri sormuş, hepimiz de biliyoruz ki estetik harici hiçbir işlem krem şu bu işe yaramaz. Sizde duygularını paylaşan birini terslemek yerine yeterli maddi desteği sağlayıp duygularınızı da içine koyup hanfendinin estetik yaptırmasını sağlayın,daha çok işe yararsınız.

KirmiziOjeli bir başka kişi dış görünüşü icin kırıcı bir şey söylese tamam derim ki ben dünyaya Bi canlı getirdim ama neden mutlu olmadığım halde kendimi kandırayım bu teselliyle. Artık her şeyin Bi çözümü var 🥰

Eylem10 ben sizi terslemedim sadece sizin söylediğiniz şeyin kendini kandırmaktan başka bir şeye yaramayacağı kanısındayım. Anne olması kadın olduğu gerçeğini değiştirmiyor, anne olduğumuz icin sarkmış göğüslerimizle mutlu olmak zorunda mıyız