merhaba. popo arasi bende kotu kokuyor utaniyorum buraya yazmaya ama caresini bilen varmi? kac kere yusamda yinede 2 saat sonra kokuyor yardim edin lutfen☹️😭😭

Sabunla güzel kokulu duj jelleri de olabilir:)

Kokulu sabun ve jeller vajina için çok zararlı hatta kokulu tuvalet kağıdı ve pedlerde kullanılmaması gerekir. Yanlış anlamayın ama tuvaletten sonra bol suyla yıkasanız koku oluşmaz.

Siyem34 vallahi yikiyorum sabunlada ama sicaktanmi nemi kokuyo afedersiniz 💩 gibi kokuyor

merry bol suyla temiz tutmalısın ve duştan sonra falan orayı iyice kurulaman lazım nemli bile kalsa o sekilde camasırını giysen koku oluyor birde oralar için kokulu ürünlerden kaçınmalısın bunlara dikkat et goruceksin kokunun yok oldugunu

Rouge intimo geller sizce saglikli degilmi? bende zararli olucagini dusunerek baska care ariyorum😢

merry onlara bile dikkat etmek gerek de cogu da iyi sen yine içeriklere bak ama intim jeller o bölgedeki hassas dokulara zarar vermez iyi bir ürün kullanırsan ph dengesini folarısını bile korur ve bu sekilde kokuya da cozum saglar

merry bol su ter kokusunu seyreltir
                tahareti yine bol su ile alın, kokusuz tuvalet kağıdı ile iyice kurulanın
                pedleri kokusuz seçin
                iç çamaşırınız pamuklu olsun
                bunları uygularsanız ben koku kalacağını düşünmüyorum. Kokuya ancak bu maddeler sebep olur devam ederse cildiye bakar herhalde 🤨

ddrryy evet ama inanilmaz 💩 kokusu var😥bunlari yapacagim cok tesekkurler

Rouge o zaman deneyecegim🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

merry acaba güzel temizleyemiyormusunuz? Yani güzelce temizledikten sonra o kokunun olması imkansız gibi birşey. Acaba hormonlarda mı bi sorun var o koku yayılıyor. Çünkü arasının öyle kokması normal değil. Biz 69 yaparız, sex sırasında da eşim popoma falan hep dokunur ama o koku gelmedi hiç eline. Bi doktora gitseniz daha iyi, en azından ne gibi jeller kullanacağınızı da öğrenirsiniz. Burada söylenilenler zararınıza olabilir eğer hormonlarda sorun varsa

Akrep evet hatta gunde 5 6 defa iyice sicak suyla sabunla yikiyorum belki nemli kaliyodur sizce bundan dolayi ola bilirmi? sanki wc yapmisim yikamamisim afedersiniz ama derdim buyuk😢

merry sabunla yıkama işte sadece suyla yıka

merry tabikide olabilir iyice kurulamanız gerekiyor ve duş jeli kullanmayın o bölgelere. Bunlar hoş koku bırakmanın aksine hem sağlığınızı hemde özel bölgenizi bozabilir.

merry bide kulladığınız çamaşırınıza dikkat edin pamuklu olsun. Dantelli çamaşırlarda koku yapıyor. Bende dantelli kullanınca ilişkiye girdiğimizde koku oluyordu pamuklu çamaşırdan sonra kokmadı.

merry iyi taharet alamıyorsundur o yüzden kokuyordur bunun başka bir açıklaması yok maalesef 😬

merry tövbe tövbe böylesini de ilk defa duydum benim bi arkadaşımın hormonlarında sıkıntı olduğu için hep çok kötü kokudan şikayet ederdi ama tüm vücudu yani sadece oranın kokması iyi taharetlenmediğini gösterir yada bağırsak rahatsızlığın varsa gaitanı kaçırıyor olabilirsin ilk defa sizden duyuyorum böyle birşey