merhaba. popo arasi bende kotu kokuyor utaniyorum buraya yazmaya ama caresini bilen varmi? kac kere yusamda yinede 2 saat sonra kokuyor yardim edin lutfen☹️😭😭
popo kokusu
Sabunla güzel kokulu duj jelleri de olabilir:)
Kokulu sabun ve jeller vajina için çok zararlı hatta kokulu tuvalet kağıdı ve pedlerde kullanılmaması gerekir. Yanlış anlamayın ama tuvaletten sonra bol suyla yıkasanız koku oluşmaz.
merry acaba güzel temizleyemiyormusunuz? Yani güzelce temizledikten sonra o kokunun olması imkansız gibi birşey. Acaba hormonlarda mı bi sorun var o koku yayılıyor. Çünkü arasının öyle kokması normal değil. Biz 69 yaparız, sex sırasında da eşim popoma falan hep dokunur ama o koku gelmedi hiç eline. Bi doktora gitseniz daha iyi, en azından ne gibi jeller kullanacağınızı da öğrenirsiniz. Burada söylenilenler zararınıza olabilir eğer hormonlarda sorun varsa
merry tövbe tövbe böylesini de ilk defa duydum benim bi arkadaşımın hormonlarında sıkıntı olduğu için hep çok kötü kokudan şikayet ederdi ama tüm vücudu yani sadece oranın kokması iyi taharetlenmediğini gösterir yada bağırsak rahatsızlığın varsa gaitanı kaçırıyor olabilirsin ilk defa sizden duyuyorum böyle birşey
Lagosiyawo evet nemli kaliyor ondan ola bilirmi?