Sadem Mercan123 hepsı olaıbılır Kaya tuzu normal tuz ne varsa ben sıkı takıpcısıyım dr.bı kaç aydır ondan atlıyorum sorulara 😂
Kendinibegenmis saripapatya yok kız normal bunu döküyorum havluyla kurulanıp üstümü giyiyorum zaten az önce baktım bi neymiş bunun olayı diye öyle çıplak olman yada cinsellik yaşaman gerekmiyor bunun enerjisi senin yüzüne bile yansıyormuş seni normal halinle görmesi yeterli 😃
Ezelinur Saadettsr Bende bi kaç gündür duyuyordum ve tam da bugün yaptım bunu 1 lt suya 2 yk olacak şekilde yaptım
Deren Kendinibegenmis kaşintiniza iyi geldi mi peki? Benimde vicudumda çok kaşinti oluyor da ne yapsam bilemedim hele sicak suyla duş alirsam daha da bi kaşinti tutuyor😑
Kendinibegenmis Deren evet evet baya iyi geldi yani bunu denemeye başladığımdan beri nerdeyse hiç olmadı eskiler gerçekten de birçok konuda bilgi sahibi👍🏻
Sivasguzeli Kendinibegenmis ürtiker var yazmissiniz benim oglumdada var kasiniyo kabariyo heryeri kullandiginiz bisey varmi
Kendinibegenmis Sivasguzeli valla inanır mısın gidipte alerji testi yaptırmaya hiç vaktim yok 😩 mutlaka bir şeyler tetikliyordur elbette ama bilmiyorum
saripapatya Sadem yani havluya kurulana biliommu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 yoksa islak islakmi giynecem camasirlari offf
Koyluguzeli Ya ben tuzlu suyu 3 defa falan denedim hic bir ise yaramadı ama tabi kitaptaki uugulamalarla birlikte yapmak gerekmiş ne kadar dogruysa artık kitaplar satılsın diye mi bilemedim