Asyaaaa doğumdan sonra 11 kilo vermiştim kızım 7 ay emdi red yaptı anne sütü aldığı dönem hep 75 76 arası gidip geldim diyet ve spor yapmamıştım sütü etkilemesin diye kalan 26 kiloyu 7 8 ayda verdim 3 aydır falan korumadayim mesela bazı ay 4 verirken bazı ay 2 veriyordum yani hiç sabit aynı kiloyu verdiğim ay olmadı hatta bir ara durdu bir arkadaşım 2 3 gün kaçamak yap sonra yine başla vermeye devam edeceksin demişti öyle yapmıştım gerçekten devam etti

Guzel3 inşallah benimde vermem gereken en az 30 kilo var aralikli oruçla inşallah hepsi gider

Tinkerbell tabi günde 8 saat besleniyorum canım ister 2 ister 3 öğün olarak mesela ben 12 den 20 ye kadar besleniyorum 12 de kahvaltı yapıyordum kahvaltimda 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği bir dilim peynir 5 zeytin sınırsız yeşillik domates salatalık yiyiyordum sonra 4 gibi yoğurt kefir veya süt yanında yaş veya kuru meyve yiyiyordum 7 buçuk gibi akşam yemegimi hazırlıyordum sınırsız salata ve evde ne varsa o yemekten yiyiyordum(kızartma hamur işi makarna pirinç pilavı)hariç ve 1 dilim tam buğday ekmeği birdaha yasa ertesi gün 12 ye kadar birşey yemiyordum tabi bu saatler arası su şekersiz kahve şekersiz çay bitki çayları icebilirsin sıvı serbest

Asyaaaa gider bence sen önce kendine güven hep motive et mesela çok beğendiğin küçük beden elbise al içine gireceği günü hayal et ben geçen sene ×l giyiniyordum bu sene s inan resim bile paylaşmak istemiyordum resmen özgüvenim gitmişti 🤦

Guzel3 şuan bende çok özgüvensizim inanıyorum inşallah bende başarıdan

Asyaaaa yaptım ama cok dgl .5 kg yu gunluk verdım. 1 haftada yanı sonra yavasladı gram gram verdımm

Guzel3 spor yapamadim ama kesinlikle söylediklerinize katılıyorum pilav makarna ekmek kizartmalar pasta börekler ve aşırı tatlı tüketimine stop diyip bende 72 kilodan 53 e düştüm dogumdan sonra 😎

2 yıl sonra