Hindistan cevizli çikolatalar asla yemem😅
Bir yiyeceğe fobisi olan😁
Kis_masali migroslarda donmuş temizlenmiş satılıyor şırdan mumbar 🙈
deleted77 gercekten miii? Cokn sagol yaaa🤩bakalim bi
Kis_masali evet donmuş ve gerçekten temiz kaynişten geçer notu aldı o zor beğenirde illa kasaptan tazecik olucak 😅 Ankara pavyonlarında çalışan bir tanıdığım var içlerini bildiğinde düşündüğün gibi değiller bu arada onu da yazayım dedim 🙈
deleted77 ahahahahh,bi de ben alip deneyem bakam. Benden gecerli not alcak mi😂. Benimde bi arkadasimin ablasii var pavyonda calisiyo. Cok ta severim kendisini. Kendisi de oyle diyor. Insanin içini bilmeden herkese kötü lanse ediyolar diyor😁🤔
Kis_masali ben yemem ama okuyunca yazayım dedim dene afiyet olsun 🙈 ya tabikide kötüler var diyor ama bazıları paranın peşinde zaten hepsinin takıldığı yada kocaları var 😂 problem oraya gidip malını parasını yediren sapkınlarda 🤷♀️
- Düzenlendi
deleted77 assla anlam veremiyorum öyle adamlara. Bi kerelik tonlarca para yediriyon,ertesi gün malak gibi kaliyon ortada. Gitte helalinden bi karı bul da evlen yani dimi😂😂 Teşekkür ederim bu arada. Deneyim yazarım sana. O değil insallah bulurum 😁😁
Kis_masali ahahhahaha evet 😁😁
Yaa inşallah bulursun da deneyimlersin 🙏🏻 Bursa da Migros’larda mevcut Ankarada da vardır muhtemelen ama büyük olanlara bakarsan daha iyi olur 🤩
deleted77 ins canim🥰🤩
delibirii ic yag veya kuyruk yagi 🤮
delibirii yorumları okudum ve benim ne biçim midem varmış dedim herşeyi bayıla bayıla yerim😂