ZRaporu kız kayış gibi eti ayy ay deneme bile 😬 aklına o devasa boyuttaki ahtapotları getir ve karides dene yahu o çok iyi 😂

delibirii benim de var sakatat türleri ,kaynamış yumurta sarısı ,tüylü meyve türler ağzıma alamam kabuğunun soyulması lazım ve çiğ biber

Survivor12 aa evet bende kendimi tek sanardım ne çok çiğ biber yiyemeyen varmış

Survivor12 ben bazen özenip yemeyi deniyorum ama ısırdığım an çiğneyesim kaçıyo o tattan hiç haz almıyorum

delibirii yaaa bi ara etten tiksindim şuanda normal eti bile zor yiyorum 😅 sakatat grubu da dahil şırdan , paça felan asla 🤮 karides, ahtapot yiyenleri ayakta alkışlıyorum 👏 hayatta ağzıma süremem

delibirii cok var seftali ve kiviye dayanamıyorum dişlerimi sıkıyorum istemsiz zaten seftaliye alerjim de var yazarken kasındım sıktım kendimi tüylerim ürperiyo resmen . süt içemem et aslaaa yiyemezdim şimdi artık tavuk ve kıyma yiyorum alıstırdım kendimi ama cookk pişme sartıyla

deleted_4033 evet fönem dönem etten tiksinmeler oluyodur hepimizde😂 ben bi ara kurbanın ilk gğnü hayatta ağzıma sürmezdim kankı kanlı gelirdi. Neyseki biraz alıştırdım kendimi😂 sakatatı saymıyorum bile

delibirii kurban eti asla yemem asla 🙅🏼‍♀️ Hepimizin farklı farklı huyları var iste 😂 ailecek şırdandan tiksinirdik fakat şimdilerde babam şırdan delisi 😂