avokado_sever30 evet beni de kokuları rahatsız eder yoğurt harici yiyemem. Süt içmede bi kaç deneyimim oldu ama hayatta içemiyorum
Bir yiyeceğe fobisi olan😁
delibirii yaaa dimi yiyenlere saygım sonsuz babam çok pişman daha önce yemediğine fakat yok benlik değil 🙈
deleted77 ayyyy ondan ben de nefret ederdm. Esim bi gun alms gelmis. Azcik tadina bak dedi baktim bayildmmmm. Haftada 1-2 kesin yerim. Bi de kokorec hastasiyimm
Kis_masali evet bence aslında bu tür yiyeceklere hep ön yargıyla yaklaşıyoruz yiyipte beğenmeyen birini görmedim ama biz işin biraz şey kısmındayız😂
Kis_masali kokoreç deme her gün yiyebilirim 🤩 ama şırdan şekil itibari ile itici geliyor mumbar yerim 🙈 eşimde şırdan yemez Urfa lı olduğu halde 😂
deleted77 mumbar hic denemedm ya. Tadi nasil ki?
Kis_masali Adanalı biri olarak şırdana bayılıyorum normalde et sevmeyen ben şırdanin delisi oluyorum yani canım istedi bak şimdi 😂😂
Seleniko ahahah benim de canim istedi. Hic bos bulamiyoruz ya. Nerden bulabiliriz onu??
Kis_masali valla biz Ankara’ya taşındık kasaptan temiz mumbar ve şırdan alıp kendim yapa biliyorum ama bu aralar eşim bir yer buldu oradan sipariş ediyoruz bu arada mumbarı tavsiye ederim o daha güzel 😍
Seleniko ben de Ankaradayım. Nerden veriyosnz siparisi. Ariyorux temiz satan bi yer tam anlamiyl bulamadk.
Kis_masali ulusu biliyormusun canım orda antik şırdan var biz ordan alıyoruz tadı enfess 😍
Seleniko hahaha vallahi ordan aliyoruz biz de. Adam tanir kocami. Sürekli müşteriyiz 😂 ama ben bos sirdan ariyorum. Kendim doldurup pisirebilecegm