delibirii babamda hiç sevmez ağzıni vurmaz genetik olabilir belki
Bir yiyeceğe fobisi olan😁
Lagosiyawo ay bu ben tiksinirim o meyveden aman Allahım hele o kipri gibi tüyleri 🤢🤢 yalnız ben kividen bahsediyorum adını söyleyebilirim ama asla dokunamam 😂
Kobranecla ahahah yok canım benimki turuncu olan 😬🤣
Lagosiyawo adınıza üzüldüm 😯 çok severim
delibirii ciğer 😓 herkesin küçüklüğümden beri yok bu şunun ciğeri yok şu şunun ciğeri yok bu Edirne ciğeri yok bu Mersin ciğeri yok şurda çok güzel yapıyorlar diyerek ısrarla tattırsalarda her seferinde aynı tepki 😖 sevemiyorum
Hindistan cevizli çikolatalar asla yemem😅
Kis_masali migroslarda donmuş temizlenmiş satılıyor şırdan mumbar 🙈
deleted77 gercekten miii? Cokn sagol yaaa🤩bakalim bi
Kis_masali evet donmuş ve gerçekten temiz kaynişten geçer notu aldı o zor beğenirde illa kasaptan tazecik olucak 😅 Ankara pavyonlarında çalışan bir tanıdığım var içlerini bildiğinde düşündüğün gibi değiller bu arada onu da yazayım dedim 🙈
deleted77 ahahahahh,bi de ben alip deneyem bakam. Benden gecerli not alcak mi😂. Benimde bi arkadasimin ablasii var pavyonda calisiyo. Cok ta severim kendisini. Kendisi de oyle diyor. Insanin içini bilmeden herkese kötü lanse ediyolar diyor😁🤔
Kis_masali ben yemem ama okuyunca yazayım dedim dene afiyet olsun 🙈 ya tabikide kötüler var diyor ama bazıları paranın peşinde zaten hepsinin takıldığı yada kocaları var 😂 problem oraya gidip malını parasını yediren sapkınlarda 🤷♀️
- Düzenlendi
deleted77 assla anlam veremiyorum öyle adamlara. Bi kerelik tonlarca para yediriyon,ertesi gün malak gibi kaliyon ortada. Gitte helalinden bi karı bul da evlen yani dimi😂😂 Teşekkür ederim bu arada. Deneyim yazarım sana. O değil insallah bulurum 😁😁
Kis_masali ahahhahaha evet 😁😁
Yaa inşallah bulursun da deneyimlersin 🙏🏻 Bursa da Migros’larda mevcut Ankarada da vardır muhtemelen ama büyük olanlara bakarsan daha iyi olur 🤩
deleted77 ins canim🥰🤩