Teachermom canım demek ki sen hic eşine sorumluluk vermiyorsun, her işini kendin yaptigin icin eşinde sormuyordur. 2 yıllık evliymişsin, yeni evliyken de eşine hic şunu al bunu al dedin mi, yoksa çoğunlukla herseyi sen mi alırsın? Eşinde buna alişmış bence ,nasıl olsa sen alıyorsun diye sormuyordur. Bence bundan sonra eşine sen söyle şunu al bunu al diye. Mesela bende ev hanımıyım, eşimden para istemeye utanirdim ilk zamanlar. Kendiside ne zaman aklina gelirse o zaman verirdi para. Arada bi sorardi paran bitti mi diye. Ama cocuklardan sonra ne para verir oldu ne de sorar olmuştu. Parasiz pulsuzdum 1 senedir. Pandemi girdiginden beri hic para vermemişti. Hic te sormamışti. İşi de iyi, hatta maasına zam bile yapmişlardi. Bende geçen ay baya bi tartıştım bu konu üzerine eşimle. Bana dedigi tek şey paran yoksa isteseydin 😐 benim aklima gelmez ,ama sen iste benden dedi. Bende 1 aydır para istemeye başladim valla. Bazi erkekler böyle canım malesef. Akıllarina gelmez. Bizim gibi ince düşünmezler. O yüzden sende kendini üzme bunun icin. Eşinden iste. O yapsin bundan sonra 😊