Kızlar iki yıllık evliyim . 8 aylık bir bebeğim var . Normalde çalışıyorum ama bebekten dolayı 9 aydır çalışmıyorum. Biraz birikimim var eski çalışmalarımdan . Gelelim konuya; eşim bu süreçte bana hiç karicim sende çalışmıyorsun bu telefon faturani da ben odeyim demedi ,21 kilo verdim haliyle kiyafetlerim olmuyor. Kış geldi kışlık alayim,yaz geldi yazlık alayım demedi. Şimdi iki aydır annemlerdeyim çocuğa hiç bez parasi göndermedi , ne bileyim insan bir oyuncak alır gönderir . Bana da hiç demedi kendine şunu al diye. Markete gittim bebeğe bez aldim diyorum ,güzel diyip gecistiriyor. İnsan bı der şunu da ben göndereyim diye. Normalde de hiçbir önemli günümü kutlamaz ,bir çiçek dahi almaz . Yani ben ev hanımı olsaymisim halim yamanmis.Eşim bana değer vermiyor bence , bu aramızdaki çok büyük bir sıkıntı . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Teachermom Eşinizle sakince konuşun fevri davranmayın ona duygunuzu geçirmeye çalışın mimikleriniz ile de dahil ne kadar üzüldüğünüzu gözlerinizden okusun kadina erkek baksa da bakmasa da ayaklarinin üzerinde durmali zaten bizler güçlü kadınlarız 🥰

Sende olduğunu bildiğindendir bence
      Sen söyleaen bebeğe mama al bez al falan diye ona aldirsan yada intten sepeti doldurup kartını istesen falan
      Ozaman alırsa yada kartını verirse tamam ama yok falan derse sende dersin bebek bezsiz mi dursun acmi dursun diye

Zoya kaç kez yaptım inan ki tamam seni seviyorum diyor yine aynı elini cebine atmıyor ben varsam isin icinde

• Zoya bunu yanıtladı.

Teachermom Büyük ihtimalle her işinizi kendiniz gördüğünüz içindir esinize sorumluluk yükleyin bazen de rol yapmak gerekie gerçekte muhtac olmayın fakat ona sanki onsuz hicbisey yapamıyor izlenimi verin kendisi yapsın uğraşsın zora sokun birsekilde

Zoya araba alicam diye biriktirdim kendi de biliyor o parayı o bişey almayınca para da tükeniyor ama karilik hakkı diye bir şey var o kadar çocuğumuza bakıyorum uykusuz kalıyorum kendi de 10 bin maaş alir

• Zoya bunu yanıtladı.

Teachermom eger ki çalışma hayatınız boyunca aranizda para muhabbetti gecmediyse sen faturaları öde ben alışverişi yapayim tarzinda her ikinizde kendi masraflarınızı karşıladıysanız erkeklere bu durumu çok görmemek lazım sen yönlendirebilirsin onu canım bezi az kaldi getirebilir misin mamasi tuketiyosa mamasını en azından zaruri olanlari ona onun almasi gerektiğini onun sorumluluğunda olduğunu hissettirirsen anliycaktir zaten ama hala almama taraftariysa o zaman konusup ne olduğunu anlaman gerekir. Benim eşim de o kadar meraklidir almaya sever ama hep ben hatirlatirim ona erkekler böyle bacım napicaksin

Yani erkekler huylarından bazen çok zor vazgeçiyolar. Karşına alır konuşursun tamam der yapmıycam derr ohh dersin sonra bi bakarsınki aynı hale geri dönmüş🤷🏻‍♀️ Farklı yollar deneyin yani sürekli isteyin belki bu zamana kadar istemediğiniz için alışmış olabilir. Bir süre sonra sürekli istediğiniz için ondada alışkanlık olur ve sormaya başlar sonuçta eşiniz ondan istemeyeceksinizde kimden isteyeceksiniz. İstediğinizde yok vs falan demiyosa istemeye devam bi süre sonra alışkanlık haline gelir bence

Teachermom Çok yanlış sirkelenmesi lazım ya olurmu öyle şey hesap verecek maaslariniz ortak sizin 🤦‍♀️

Blablablaaa__ canim ben faturaları öderim , o kirayı ve mutfak parasını karşılar . Paradan yana sıkıntı yok ama karısı olarak görüp para harcamaz beni özel Olarak

deleted77, başlığı Eşimin tavırları olarak değiştirdi.

Zoya şuan para biriktirmis ne kadarı da söylemiyor

• Zoya bunu yanıtladı.

Teachermom Siz ufak tefek hediyeler verseniz onu o sekilde alistirsaniz oda sizden gorur yapar belki aranizda ki iliskiyide bilmediğim icin simdi birseyde diyemiyorum

Zoya Söyle diyim ona hediyeler aldım , doğum günlerini kutladim , sürprizler yaptım ama o bana hiç yapmadı bende artık soğudum sözel olarak bile hiçbir şeyini kutlamiyorum

• Zoya bunu yanıtladı.

Zoya kardeşine para gönderir her ay ama bana hiç harcamaz