İlişki esnasında çok ıslanıyorum ıslanınca da fazla bişey hissedemiyorum geniş gibi oluyo buna çözüm bulan var mı durup siliyorum ama yine aynı

Sessiz_Nota herseyin fazlası zarar diye boşuna dememişler ya doğumdan sonra aşırı ıslaklık olmaya başladı ilişkiden bişey anlayamıyorum ya ☹️

Çoğu zaman bende de oluyor bende durup silmekten başka çözüm bulamadım malesef. Gerçekten hissizlik oluyor çok kötü bir durum.

O sıkıntı bende de var ya 🤦🏻‍♀️

Acabakimm evet katılıyorum ama diğer türlü de çok ıslanmaktan bişi anlaşılmıyo

Kamelia ön sevişmeyi kısa tuttum ben ama olmadı aynı sıkıntı oldu yani bende ondan diye düşünmüştüm

Kamelia aynen öyle yaa 😂😂 ilk başlarda kuruluk sorunu yaşıyordum şimdi ıslaklık 🤦🏻‍♀️

Kamelia aynen öyle ya çok kötü bir şey kuruluğa çözüm varda şu ıslaklık için bir çözüm bulamadım 😂😂

Kamelia tek çare o diyorsun 😂😂😂😂 anam postun içine ettik 😂😂

Seleniko şu an için tek çare bu gibi 😂😂.. Napalım canım konu konuyu açtı, sohbette mi etmiyek 😄😄

Kamelia bunada bir çare bulsun peride 😂😂 haklısın valla edek kız 😂😂