Kızlar erkekler için saç dökülmesine iyi gelecek bir şampuan biliyorsanız yazar mısınız. Eşimin çok saçları dökülüyor

Esramirayy hicbir sampuan gecermez tabi altındaki sebepe bakmalısınız .ben doktora gitmiştim eksikleri nedenini gösterdi öyle cözdüm .belki eşinin de böyle daha saglıksal birseyi olabilir ona göre düzeltir ,doktora gorunmekte hep fayda var. ama bazen de sampuanlar iyi gelmeyip sac dökebilir degiştirmeyi deneyin .birde kerastase dökülme karşıtı sampuanını&ürünlerini kullanmıstım iyi gelmişti

Esramirayy kuzum bioblas ve yeşil zeytinyağlı sabunla yıkasın saçlarını birebir bide badem yağı sur ben öyle yapiodm esime

Esramirayy esiminde saci cok dokuluyordu esim “ alpenic double effect” kirmizi olanini kulaniyor amazonda var biraz pahali ama esime cok iyi geldi

Esramirayy ilk evlendigim zamanlar eşiminde saçı cok dökülüyordu. Head and shoulders şampuan kullaniyordu. Sonra clear şampuan kullanmaya baslayinca azaldi biraz. Birde eşim yumurtayi fazla sevmez, bekarkende fazla yemezmiş. Ben her sabah yumurta yedigim icin eşime de zorla yediriyordum. Adam yumurta yemeye başlayinca sac dökülmesi durdu 😂 vitamin eksikliginden oluyor genelde.

Sedaa ama benimki yumurtayı yer canım neyden kaynaklanıyorsa 😃

Sedaa olabilir canım zaten zor günler geçiriyoruz bazı nedenlerden dolayı

Esramirayy bnm eşiminde dökülmeye başlamıştı nişanlandıktan snra aşırı stres olmştu dügün zamanı flan dügünden bi ay kaç ay snra geçmişti alttaki neden önemli canm vitamin eksikligide olabilir siznki