- Düzenlendi
Kızlar bi kal zamandır yoktun bebeğim diş çıkarma evresinde çok zor günler geçiriyoruz rabbim daha kötüsünü göstermesin 🙌🏻 Bi ara idrar kaçırmayla ilgili bi post açmıştım hafta içi anca sıra bulabildim gittim doktora ve doğumda sinirlerim zarar görmüş umarım kalıcı değildir dedi. İlk doğumumdu 36+3 te suyum geldiği için doğuma alındım 12 saat suni sancıyla 9 cm açılmam oldu bebeğim prematüre olduğu için kendini itemedi ve o kadar mücadeleden sonra zorunlu sezaryene alındım. Bunun sonucunda 6 aydır idrarımı tutamıyordum pelvik kaslarımı sıkamıyordun geçer zannettim geçmeyince gittim doktora oda söylediğim gibi dedi. Yaşam kalitemi düşürüyor Bu durum dışarı resmen hasta bezi takarak çıkıyorum en kötüsü gece tuvaletim gelmiş şekilde uyanıyorum ama yetişemiyorum. İlişki de geliyor tutamıyorum yok yani eşime durumu anlattığım da anlayışla karşıladı tedavi yollarına bakalım dedi ilaç kullanamıyorum emzirdiğini için kegel egzersizi dedi ona bakıyorum yapmaya çalışıyorum. O kadar üzüldüm ki sizlerle paylaşmak istedim. Çok yalvardım ebelere olmuyor beni zorlamayın sezaryene alın diye olacak dediler ısrarla beklediler durdular sonucu bu