SansursuzKadin şimdi başlayacaklar günah haram diye kendilerine de gelince (herkesin kendi özgür kararı) olur 😏
Birşey soracağım (anal temizlik)
Adrienne ne güzel dedin yaa gerçekten öyle özellikle burada oral sekse öğğ diyenler eminim yapıyoddur😂😂
SansursuzKadin su al ver nasıl oluyo ya 🤔normal taharetlenme degilmi sabunda yakmaz sevamedin kullanın bebekler içinn olanı
hazanmevsimi24 yok canım suyu içine alıyorsun fıskiyenin ucunu makatına yerleştirip onu 4-5 kere alıp tuvalete boşaltıyorsun içini temizlesin diye
SansursuzKadin anladım tşk ederim 🤗
hazanmevsimi24 rica ederim 🙏🏻🙏🏻❤️
SansursuzKadin bence bu yeterli oluyordur ,neden sabun kullanasın. Hiç uygun değil
SansursuzKadin sağlığınıza zararlarını biliyor musunuz? Bilerek yapıyorsanız özgürsünüz tabiki 🙋♀️
Nietzsche bana da öyle geliyor da arkadaşım söyledi şaşırdım kimyasal zarar verir diye dusunuyorum
propofol evet 💜
SansursuzKadin bence de zarar verir kullanma boşver
Nietzsche sağolun 💜
SansursuzKadin Su al ver ne nasıl yapıyorsunuz acaba merak etdim🤔
Panda canım duş başlığını çıkarıyosun hortumun ucunu makatına yerleştirip içine su alıyosun, hortumu sokmuyosun tabi tam makat bölgene denk gelince bastır su içine giriyor sonra onu tuvalete boşaltıyosun 4-5 kere yapıyosun bunu
SansursuzKadin Anladım canm amma bu çileyi çekiceğimi hiç sanmıyorum😄
SansursuzKadin 🤦♀️🤦♀️bir an düşündüm de bu kötülüğü kendime yapamazdım
Panda sonrasına değiyor ama uğraştırıyorhahahaja😂😂
Visvit iyi oluyor bence bağırsakları temizlemek
SansursuzKadin böyle bişey gerçek olsaydı yani bağırsakları dışardan temizlemenin iyi olduğu herkes söyler doktorlar önerir taharet gibi görülürdü
bisadekahve sağlık olarak demedim canım benim temizlemeden ilişkiye girmek hoş olmaz yani