Beren19 yaa etkili olmuyor demek. bizim o kadar değil de 5 dk civarı sürüyor ben biraz daha fazla olsun istiyorum o sebeple denemeyi düşünüyoruz

Beren19 benim eşimde üroloji bölümüne gitti erken boşalma sorunundan dolayı, psikolojik sanırım lustral diye bir ilaç vermiş. Psikiyatrinin yazdığı bir ilaç normalde. kullanmadı henüz emin olamadık. Eşinize de bunun gibi mi ilaç verdi.

Aaa29 lustral bildiğim kadarıyla antidepresan ilacı. Ve de bildiğim kadarıyla da antidepresan ilaçlar libido düşürür. Dr böyle bir ilaç neden verdi ki böyle bir sorun için

ZRaporu internetten araştırdığım kadarıyla erken boşalma tedavisinde veriliyormuş. yapısal olarak bir sorun yoksa psikolojik olarak tedavi uygulanıyormuş da bana da pek mantıklı gelmedi. hatta üroloji doktorları bir sorun yoksa eğer direk psikiyatriye de yönlendirme yapıyormuş.

Gulayalp ay çok sonra gördüm kusura bakma 😌 ilk vurulacağın zaman adet ilk 5 günü yapman lazım. 1.gün yaparsan daha iyi tabi. Sonra da adet ol yada olma. Her ay aynı gün yaptırman lazım. Anca çok zor durumda bir iki gün sarkabilir

Aaa29 anladım sorun psikolojik ama galiba anladığım kadarıyla

ZRaporu, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.