deleted77, başlığı Özel listem olarak değiştirdi.

Mrve-Mom bunlardan bir tek parfüm önerisinde bulunabilirim diğerlerini kullanmıyoruz 😂 calvin klein women hem temiz hem çiçeksi hem kadınsı 🌸

Nietzsche bu tartışmayı sabitledi.

Mrve-Mom prezervatif BİM’inki😂
Kayganlaştırıcı ilk evlendiğimizde durex almıştım güzeldi
Erkek parfümü uygun fiyatlı olarak avon full speed sarı olan efsane, biraz daha lüx olarak burberry (bence avon daha güzel)
Bayan parfümü arayışındayım ferah ve güzel çok ağır olmayan koku tavsiyesi varsa bekliyorum

Mery18 Daha önceleri defalarca konu açıldı bir çok kişi paylaşımlarda bulundu hepsi bir arada olsun diye açtım bende.

Fairytalee bende kullananlar varsa yazarsa öğrenmek ve bilgi qlmak için bu paylaşımı yaptım. Umarım güzel bilgiler paylaşanlar olur.

Mery18 biz daha önce herşeyi kullandık diyebilirim size geciktirici ile ilgili ama hiç birinde istediğimiz sonucu elde edemedik. Eşim doktora gitmeye karar verdi ve kontrol sonrası ilaç verdi doktor kendisine şimdi diyor ki neden bu kadar para döktük onca şeye keşke ilk başta gitseydim doktora yani demem oki bence erken boşalma sorunu olanlar doktordan başka birşedr çözüm yok. Önceden 1 dakika sürmezken şuan 20 dakika çok rahat ön sevişmesiz ilişkimiz sürüyor.

Beren19 yaa etkili olmuyor demek. bizim o kadar değil de 5 dk civarı sürüyor ben biraz daha fazla olsun istiyorum o sebeple denemeyi düşünüyoruz

Beren19 benim eşimde üroloji bölümüne gitti erken boşalma sorunundan dolayı, psikolojik sanırım lustral diye bir ilaç vermiş. Psikiyatrinin yazdığı bir ilaç normalde. kullanmadı henüz emin olamadık. Eşinize de bunun gibi mi ilaç verdi.

Aaa29 lustral bildiğim kadarıyla antidepresan ilacı. Ve de bildiğim kadarıyla da antidepresan ilaçlar libido düşürür. Dr böyle bir ilaç neden verdi ki böyle bir sorun için

ZRaporu internetten araştırdığım kadarıyla erken boşalma tedavisinde veriliyormuş. yapısal olarak bir sorun yoksa psikolojik olarak tedavi uygulanıyormuş da bana da pek mantıklı gelmedi. hatta üroloji doktorları bir sorun yoksa eğer direk psikiyatriye de yönlendirme yapıyormuş.

Gulayalp ay çok sonra gördüm kusura bakma 😌 ilk vurulacağın zaman adet ilk 5 günü yapman lazım. 1.gün yaparsan daha iyi tabi. Sonra da adet ol yada olma. Her ay aynı gün yaptırman lazım. Anca çok zor durumda bir iki gün sarkabilir

Aaa29 anladım sorun psikolojik ama galiba anladığım kadarıyla