Özel listem
Mrve-Mom kadın parfümü olarak da Chanel chance 😂
Mrve-Mom bunlardan bir tek parfüm önerisinde bulunabilirim diğerlerini kullanmıyoruz 😂 calvin klein women hem temiz hem çiçeksi hem kadınsı 🌸
Mrve-Mom prezervatif BİM’inki😂
Kayganlaştırıcı ilk evlendiğimizde durex almıştım güzeldi
Erkek parfümü uygun fiyatlı olarak avon full speed sarı olan efsane, biraz daha lüx olarak burberry (bence avon daha güzel)
Bayan parfümü arayışındayım ferah ve güzel çok ağır olmayan koku tavsiyesi varsa bekliyorum
Kirpapatyasi teşekkür ederim.
Fairytalee bende kullananlar varsa yazarsa öğrenmek ve bilgi qlmak için bu paylaşımı yaptım. Umarım güzel bilgiler paylaşanlar olur.
Pogacayanak teşekkür ederim.
Cikolatalikek güzel fikirleriniz için teşekkür ederim. Çok faydalı oldu.
Mery18 biz daha önce herşeyi kullandık diyebilirim size geciktirici ile ilgili ama hiç birinde istediğimiz sonucu elde edemedik. Eşim doktora gitmeye karar verdi ve kontrol sonrası ilaç verdi doktor kendisine şimdi diyor ki neden bu kadar para döktük onca şeye keşke ilk başta gitseydim doktora yani demem oki bence erken boşalma sorunu olanlar doktordan başka birşedr çözüm yok. Önceden 1 dakika sürmezken şuan 20 dakika çok rahat ön sevişmesiz ilişkimiz sürüyor.
Mrve-Mom rica ederim 💞
Cikolatalikek
ya bişey sorucam bu aylık iğneleri nerden nasıl yaptırıyoruz bıraz bılgı alabılırmıyım onunla ilgili
Gulayalp ay çok sonra gördüm kusura bakma 😌 ilk vurulacağın zaman adet ilk 5 günü yapman lazım. 1.gün yaparsan daha iyi tabi. Sonra da adet ol yada olma. Her ay aynı gün yaptırman lazım. Anca çok zor durumda bir iki gün sarkabilir