• Sağlık
  • Emzirmeyi kestim ama göğsüm şişti

Merhaba burda çogumuz happykids ten geldık ben de dahıl güzel anneler ve bılgısı olanlar bebegımi sütten kestim ameliyat oldum dıye şimdi gogsumun içinde taş var sankı o kadar agrıyor varmı onerısı olan

Istanbul eczacı veya sağlık. Ocağı doktoruna danışarak dostinex veya parlodel kullanabilirsiniz süt üretimini durdurmak için

Istanbul büyük ihtimal mastit olmuş o zaman sagmayi dene eğer sagamazsan. Doktora git antibiyotiksiz gecmez

Istanbul nasıl kestiniz acaba bende bıraktırmak istiyorum. sıcak duşta göğüslerinizi ovmak iyi geliyormuş diye okumuştum.

Istanbul bende happykidsten geldim. orada bu konular ile alakalı daha çok post var.

Aaa29 ben ameliyat oldum antıbıyotık agrı kesıcı kullanmak zorunda kaldım bırde ameliyat tan kaynaklı kan gordu meme kan dedım gelmedı ama 1 hafta zor gectı alısması

Lahana yaprağı koyup bekletin ben denemedim ama çoğu yerde okudum.rahatlatiyormus, kara lahana da olurmuş bı netten bakın isterseniz. Çok geçmiş olsun

Aaa29 merhaba sütten kesmek için bir ilaç var kadın dogumcu veriyor onu kullanın ikimgune bir içiliyor toplam 8 adet.ne ağrı ne şişme yaşamaz çok rahat edersiniz.ben ilk bebegimi onu kullanarak kestim hamile kalmadan önce çok rahat atlattım. Size de tavsiye ederim

Istanbul o sütü sag canım. Aslında ben adet görmek için maydanoz suyu içtim ve bir anda sütüm gelmemeye başladı sütüm gitti meğer sütü kesiyormuş maydanoz suyu doktoruna danışıp yapa bilirsin canm ama sütünü sağ rahatlasın sıcak duş alıp masaj yap.

Istanbul sağın ama önce sıcak su ile yıkayın fıskiye memeleri sonra zeytinyağıyla masaj yapın açılsın damarlar sütünüz sagin zeytin yağı ile masaj yapın açılsın damarlar

Istanbul ben de 1 bucuk ay önce kestim. 3 gun boyunca hic bir sey yapmadm. Taş gibiydi göğsüm. 3.günün sonunda sislik kendiliginden indi. 1 haftaya da süt tamamen bitti.