Pcoslu1anne özel olmaz ise kaç kilodan kaça düştünüz
Polikistikover😞
Seleniko yok ben kafama takmıyorum yapılması gerekeni yaptım bıraktım zaten ne zaman olursa kafasındayım. Arkadaş sorduğu için bilgilendirdim. Evet her şeyin başı psikoloji ama bi sıkıntı varsa yine de engel oluyor. İlk gebeliğimde kafaya takmadığım zaman oldu ama 10 haftalık kaybettim ben. O yüzden gerekli bütğn testleri yaptırdım
Meryemtura inşallah çok teşekkürler🙏🙏
Blablablaaa__ aynen daha çok olumsuz şeyler yazıyor🤷♀️
Meyzi90 bende de vardı 8 sene önce evlendim soğan suyu ictim doktor bana çocuk olmasını engelliyor demişti ama 6 sene önce bir çocuk oldu çok şükür hamile kalınca kist ler kaybolmustu 5 sene sonra tekrar bir çocuğum oldu kayboldu kist ler
Duyguuu soğanı dörde bölüp kaynatıp ilittigim suya attim beklettim ictim canım surekli yapmakta fayda var basla bırak yapınca bi sonuc alamayabilirsin
Duyguuu 76 kilodan 69′a düştüm oyle aman aman fazla kilo vermedim hatta bunu bile vermem o kadar zor oldu ki
Pcoslu1anne bende şuan 70 kiloyum biraz daha dikkat etmeye başladım ikinci istiyoruz ama olmuyor pco zor olmaz vs dedi Dr moral motivasyon çok kötü
Meyzi90 benim ilk bebeğin kendiliginden oldu ve cok kilo aldim simdi polikistikover varmis. Dr zayıflatan yumurtalarin duzene girer dedi.
Kilolu iseniz ilk kilo verin ve dr kontrolunde ilerleyin mutlaks
Bügün banada doktor polikistik over var dedi dünyam başıma yıkıldı oturup agladım 2 sene önce kızıma kendiliğinden hamile kalmıştım ve hamile kalman zor olur dedi kilo ver dengeli beslen dedi
Hiç bir ilaç önermedi vermedi acaba neden
seniseviyorum öncelikle hemen bu kadar üzülmeyin farklı bir uzman araştırıp ona danışabilirsiniz 🙏🏻
seniseviyorum sağon suyunu dene bende de vardı düzenenli içtim ve üstüne hemen doktora gittim kistim kalmamıştı doktor söyleyince şaşırdım baya
- Düzenlendi
Meyzi90 polikistik overlıyım kendimi bildim bileli 26 yaşındayım. 1 yaşında kızım var çok şükür. Tabiki hamileliği engel değil sadece düzenli bir hayat düzenli doktor kontrolü ve moral çok önemli. Hayatta imkansız diye birşey yoktur. Dünya dua üzerine kurulmuş üzülmeyin dua edin.🌼 Herşey gönlünüzce olsun💐
Meyzi90 hiç takma ozaman kafana kilon varsa vermeye bak 6 ayda bir muhakkak konturollerini yaptır bunu doktorda söylemiştir sana ben regli olmaya basladıgımdan beri bunun varlıgından haberdarım ozamandan beridirde düzenli konturollerimi ilaçlarımı kullanıyorum cok doktor bana zor gebe kalırsın dedi hormon bozukluguda vardı sonra hormonlarım düzene gırdı 3sene ugrastım cok kafaya takıyodum olmucak dıye bi doktorum senin hiç birşeyin yok kafanı boşalt tatile cık dedi tatilden döndüğümde hamile oldugumu ögrendim 😊gebelik düşünüyorsan folik asite basla yada besinlerle destekle doktoruna danısarak yap tabi bunları hamile oluncada yaz buraya 🥰
Meyzi90 bende de vardı doktorlar çok zor gebe kalman dedi her yolu denedik ne ilaç varsa tedavi varsa son çare aşılama ya da tüp bebekti asilama yapacakken hamile olduğumu ogrendim şuan oğlum bir bucuk yaşında ve ben tedavisiz ve sürpriz bı şekilde tekrar hamile kaldm 6 hafta oldu.
Tüm iş kafada bitiyor canim kafana takma akisina bırak stres Yok kesinlikle ve bol dua et kilolu biriysen kilo ver yagli ve paketli gidalardan uzak dur sağlıklı beslen ve yine soyluyorum asla kafana takma herşey allahin elinde bana olmaz cocugun diyen doktorlara rağmen 2. Gebeligim asla kotu dusunme allah yar ve yardimcin olsun gönlüne gore versin😌
Sedanurcini1 amin kuzum allah şeninde gönlüne göre versin içimi rahatlattınız 💞🌸