Bügün banada doktor polikistik over var dedi dünyam başıma yıkıldı oturup agladım 2 sene önce kızıma kendiliğinden hamile kalmıştım ve hamile kalman zor olur dedi kilo ver dengeli beslen dedi

seniseviyorum sağon suyunu dene bende de vardı düzenenli içtim ve üstüne hemen doktora gittim kistim kalmamıştı doktor söyleyince şaşırdım baya

Meyzi90 polikistik overlıyım kendimi bildim bileli 26 yaşındayım. 1 yaşında kızım var çok şükür. Tabiki hamileliği engel değil sadece düzenli bir hayat düzenli doktor kontrolü ve moral çok önemli. Hayatta imkansız diye birşey yoktur. Dünya dua üzerine kurulmuş üzülmeyin dua edin.🌼 Herşey gönlünüzce olsun💐

Meyzi90 hiç takma ozaman kafana kilon varsa vermeye bak 6 ayda bir muhakkak konturollerini yaptır bunu doktorda söylemiştir sana ben regli olmaya basladıgımdan beri bunun varlıgından haberdarım ozamandan beridirde düzenli konturollerimi ilaçlarımı kullanıyorum cok doktor bana zor gebe kalırsın dedi hormon bozukluguda vardı sonra hormonlarım düzene gırdı 3sene ugrastım cok kafaya takıyodum olmucak dıye bi doktorum senin hiç birşeyin yok kafanı boşalt tatile cık dedi tatilden döndüğümde hamile oldugumu ögrendim 😊gebelik düşünüyorsan folik asite basla yada besinlerle destekle doktoruna danısarak yap tabi bunları hamile oluncada yaz buraya 🥰

9 gün sonra

Meyzi90 bende de vardı doktorlar çok zor gebe kalman dedi her yolu denedik ne ilaç varsa tedavi varsa son çare aşılama ya da tüp bebekti asilama yapacakken hamile olduğumu ogrendim şuan oğlum bir bucuk yaşında ve ben tedavisiz ve sürpriz bı şekilde tekrar hamile kaldm 6 hafta oldu.
    Tüm iş kafada bitiyor canim kafana takma akisina bırak stres Yok kesinlikle ve bol dua et kilolu biriysen kilo ver yagli ve paketli gidalardan uzak dur sağlıklı beslen ve yine soyluyorum asla kafana takma herşey allahin elinde bana olmaz cocugun diyen doktorlara rağmen 2. Gebeligim asla kotu dusunme allah yar ve yardimcin olsun gönlüne gore versin😌

deleted77 bana doktor glifor inofolic combi dostine ayrıyeten bir ilaç daha verdi ama onu hatırlamıyorum

Meyzi90 sadece stersden ve cevrendeki boş boğaz insanlardan uzak dur moralini hep yuksek tut benim olduysa seninde olur allaha sigin canim verende o alanda zamanı vardir rabbim onu bekliyordur

Meyzi90 hayir degil doktora muaneye gidebilirsin hamilelik icin ne gerekiyosa yapilir ben kilolu olmama ragmen hamile kaldim ama rahim filmi cekildi bana ve ilaca bile gerek kalmadan ayni ay icersnde hamile kaldim rahim filmi onerirm kesinlikle sadece ben degil cok kisi boyle hamile kalan duydum

seniseviyorum bana gore ilk bebeginiz kendiliginden oldugundan yani kilo ile alakali kilo verirseniz zaten duzene girecek. Eğer kilo veremezseniz duruma gore ilac tedavisine baslarsiniz

Bende sizinle ayni durumdayim 75 kilo hamile kalmisti simdi 100 kilo oldum dr zayiflarsan yine hamile kalirsin kilo butun vucud dengemizi bozuyir demişti.

Sexysempanze teşekkür ederim bakalım diyete başladım bende ilk hamile kaldığımda 79 kiloydum şuan 95 kiloyum bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın 1 tane kızım var ama onun kardeşi olsun istiyorum eşimi zor ikna ettim şuan korunmasız ilişki yaşıyoruz ama rabbim ne zaman verirse o zaman olur herhalde bence kiloyla bir alakası yok ablam benden daha kilolu 10 aylık oglu var ve şuan 2 ciye hamile 7 aylık oda kız rabbimin işi yani bence kiloyla pek bir alakası yok allahım ne zaman isterse o zaman verir alanda Allah verende Allah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim isteyen dileyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın

Zknncl 56 kiloydum nerdeyse bir aydır hapları kullanıyorum 58 oldum bir ayda ve çok yemek yiyen biri değilim 🤷‍♀️İnşallah yakın zamanda ben ve benim gibi bekleyen tüm kadınlar çocuk sahibi olur🙏🙏🙏

Meyzi90 kilon cok iyi bende hap falan kullandim inan rahim filmi cekene kdar hicbiri etki etmedi hatta rahim filminden snra doktor ilk adetmde kullanmam icin bana yumurta catlatma hapi verdi ama ben adete kalmadan hamile oldgmu ogrendm ilacada gerek kalmadi bi doktora gidip bunu isteyn bence ve filmi cektkten iki gun snra yani ikinci gce iliski olsn o arada ben folik asite baslamistim ve bana doktorm yumurtalik guclendirici bi ilac vermisti kapsul vitamin gbi bsey beyaz pembe kutuluydu da ismi power gbi bseydi tam hatrlamyorm onu kullandim adet olmadan hamile oldgmu ogrendm