Merhaba arkadaşlar hamilelikte saç boyamak zararlı diyorlar ama ben boyatmaya çok ıstıyorum mesela dipten değilde saçın yarısını açtırsam mesela gene zararlı olur mu sizce😓 lütfen benı bılgılendırın saçın yarısından diplere gelmeden açtırıp boyayabilir miyim

damlaakgn dibi ucu yok malesef içindeki kimyasalları solumamanız gerekiyor. Maskede taksanız mutlaka solunuyor. Yıkanırken diplerede değiyor. Benim doktorumda kuaförümde hayır dedi. Bebekte doğumsal anomalilere yol açabiliyor

Hamilelikte her türlü kimyasal zararlı. Bitkiseli veya normali yok boya işinin. Ablam kuaför, saçını hamileyken boyamaya gelene yalvarsalar bile boya yapmıyordu. Bir tek soluma değil, vücut o boyayı emiyor kafa derisinden. Saç derisi uçlardan da beslendiği için sadece açma da yapsanız olmaz. Mesela ben de şu an gebeyim 8.ayıma yeni girdim. Saçlarım kahve köpüğüydü, kendi rengi de normal kestane rengi. Bayağı uzadı dipleri burnumun ucuna kadar geldi ama boyamıyorum. Doğumdan hemen sonra bile boyamayı düşünmüyorum. Biraz zaman geçtikten sonra bitkisel boya ile belki.

Anladım tamam o zaman boya yok

damlaakgn boyamanız için sölemiyorum ama ben boyadım hamileyken 3 kez birşey olmadı bende çok araştırmıştım bunun üzerine çok net yapılmış bi çalışma yoktu herhangi bir sorun olmadı siz bilirsiniz tabiki 😊

jeliiibon zaten o an bir şey olmuyor, bebek doğunca verdiğiniz zararı görmüyorsunuz yıllar içinde ortaya çıkıyor kimyasal sonuçta 😊