Acıyı neden düşünüyorsunuz bence zevk almaya bakın kaldıki acısı bile zevk veriyor

4 gün sonra
    5 gün sonra

Kizlar bende cok yanma oldu ve dayanamadim acisina cesaret edemiyorum birdaha normal mi bu?

22 gün sonra
      adm, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Kizlar bakiyorumda erkek yokdur forumda diyosunuz happy momda okadar erkek cikdiki ha orasida hamile platformu hamile olacak degiller. Ve erkekler twitterde postlardan birini paylasip bol bol alay etdiler oyuzden dikkatli olun derim.

Hira bilinmiyoki canim kim erkek kim kadin biz happy momda okadar erkek gordukki sacma sapan yorumlar yapan ve en kotusude twiterde paylasib alay etmislerdi

• Hira bunu yanıtladı.

Rasev ayyy bu erkekler ne yapiyor burda acaba ya yani artık bi yerde rahat konuşamıyoruz özel mesaj yeri olmalı burda bence

Hira bencede😑ama bakalim nolcak sonumuz

• Hira bunu yanıtladı.
            8 gün sonra

Senem21 acisi esinize bagli size ne kadar nazik yaklasirsa o kadar kolay ve acisiz gecer bende iki gun gelmisdi kanamam ama agrisi ilk gun oldu sadece

selam kizlar bende 10 aydir evliyim ayni sizin gibiydim hep merak icinde hep korkular ama size şoyle soyliyeyim ilk geceden korlun bence esinizin tabi biraz nazik davranmasi gerek ama nekadar nazik olursa olsun cok acitiyo bende 1hafda ayni agri ayni yanma ve kanama oldu iliwki sonrasi 2gun beni yatakdan kalkmaya izin verilmedi enfeksiyon kapa bilirmiwim ayakda durmak olmazmiw

ama varya o gunu yeniden yawamayi isdemezdim sanki bir bicak sokuyolar icine ve icinde onu ceviriyolar cok fena utanmayi falan geciyosun artik kendi halinle kaliyosun gozune utanma falan gozukmuyo

diana İlk geceden korkun bence ne demek? Herkeste farklı olan bi durum bu, eşin de çok çok nazik davranmamış belli, bence evlenecekleri korkutmanıza hiç gerek yok, aksine streslerini az da olsa almaya çalışmalıyız, geçmiş olsun bu arada.