AynurMirzezade :) çok sanslıyız
Cinsellik
Dilekdnsmz bazı insanların vajinası dar olunca zorlanabilir ama bu kalıcı bişi değil canım
Acıyı neden düşünüyorsunuz bence zevk almaya bakın kaldıki acısı bile zevk veriyor
Bsraalp aynen
Kizlar bende cok yanma oldu ve dayanamadim acisina cesaret edemiyorum birdaha normal mi bu?
Kizlar bakiyorumda erkek yokdur forumda diyosunuz happy momda okadar erkek cikdiki ha orasida hamile platformu hamile olacak degiller. Ve erkekler twitterde postlardan birini paylasip bol bol alay etdiler oyuzden dikkatli olun derim.
Erkek de mi var burda
selam kizlar bende 10 aydir evliyim ayni sizin gibiydim hep merak icinde hep korkular ama size şoyle soyliyeyim ilk geceden korlun bence esinizin tabi biraz nazik davranmasi gerek ama nekadar nazik olursa olsun cok acitiyo bende 1hafda ayni agri ayni yanma ve kanama oldu iliwki sonrasi 2gun beni yatakdan kalkmaya izin verilmedi enfeksiyon kapa bilirmiwim ayakda durmak olmazmiw
ama varya o gunu yeniden yawamayi isdemezdim sanki bir bicak sokuyolar icine ve icinde onu ceviriyolar cok fena utanmayi falan geciyosun artik kendi halinle kaliyosun gozune utanma falan gozukmuyo
burada kiz kizayiz durusd olmamiz lazim bi konu konusuluyosa birinin sdtresini almaya degilde sen nasil yawadigini anlatacagsin oyle kizlar varki korkarak iliwkiye giriyolar ama hic agri his etmiyolar herkesde farkli oluyo