ama varya o gunu yeniden yawamayi isdemezdim sanki bir bicak sokuyolar icine ve icinde onu ceviriyolar cok fena utanmayi falan geciyosun artik kendi halinle kaliyosun gozune utanma falan gozukmuyo

diana İlk geceden korkun bence ne demek? Herkeste farklı olan bi durum bu, eşin de çok çok nazik davranmamış belli, bence evlenecekleri korkutmanıza hiç gerek yok, aksine streslerini az da olsa almaya çalışmalıyız, geçmiş olsun bu arada.

Fatma stresi nekadar azaltmaya calisanda o stres kiminse sana nasi anlatigina bakmiyoki canim hic o aklina bile gelmiyo insan o durumda oluyo benim ewim cok nazik davrandi hata biz evlendikden 2gun sonra iliskiye girdik ben korkuyordum diye valla bence korksunar korkulmuyacak gibi degil cunki

burada kiz kizayiz durusd olmamiz lazim bi konu konusuluyosa birinin sdtresini almaya degilde sen nasil yawadigini anlatacagsin oyle kizlar varki korkarak iliwkiye giriyolar ama hic agri his etmiyolar herkesde farkli oluyo

diana sehv fikirdesen can ilk əlaqedi doğusdu herkesde ferqli olur adam var 3gun lekelenmesi olur adam var hele 1gun adam var sancidam ölür adam var hec hiss elemir neqeder qorxuynan əlaqeye girse bi qiz agrisi oqədədə çox olur men oqədə həyəcanlinidimki qoymurdum isdemirdim ama qorxuyla biraz yaxinliq olan kimi agridan ölürdüm bunu evlenecek birine immeni agridan öldüm demeynen qorxudmaq lazim deil adam var ele srazu dusur qorxudan qanaxmaya xəsdəxanaliq olr ona gore toygecesi baximindan qorxudmaq deyilde yaxşi tovsiyeler vermek lazimdi)

Rasev mence seyf deyilem cunki eynisini mene elemiwdiler ve men ewidiklerimle eyni weylere raslamadim onuncun durusdlugu secirem o isdememek zad dogaldi cunki sen gorxulu olub olmadigini desende isder isdemez insan geri cekilir mence durusd olunki neyle garwilacaglarini ve neyleyeceklerini oyrensinler

Incimuhammet hayır tatlım,zar dediğin şey içerdedir ve ilişki olduktan sonra birleşme imkanı yoktur 💁🏻‍♀️

diana Kusura bakmayın Azericenizin hepsini anlayamadım ama, bende işte sana tam da bunu anlatmak istiyorum, herkeste aynı olmaz, ben çok korkuyordum fazla acımadı mesela, o yüzden genel konuşma kız okuyup korkacak gerginlik yaşayacak benim gibi, belki de korktuğu gibi olmayacak acımayacak boşuna kasacak kendini😞 bende zaten bunu anlatmaya çalışıyorum

diana senle basqasi eyni deil axi adam var agrisiz olur

Fatma anlatigim sey suki bendede ayni sizin gibi iwde oyle olmuyo boyle oluyo acitmiyo falan filan denilerek gidik ama sonu pek sandigim gibi olmadi oyuzden diyorumki bence en dorusunu soylemek gerek sonucta herkesde farkli oluyo

Rasev he da mende onu deyiremki duzun demek lazimdiki herweye hazir ola herede bawka bawka olor

diana sen ilk yazdiqina ba hele ele demirsen qorxudursan qorxuynan elaqeye girse Allah elememis qanaxmaya dusub xəsdəxanaliq ola biler dediyim odu menim

diana Evlenecek insan zaten bu acıya hazır olur ama korkar, neyse ya bir anlatamadım gitti, iyi günler

Rasev nebilim vallah menim bawimdan kecif gedif bunun usdunde coxda danwmagada deymir mence cunki herkesin fikiri gergli olur ondada bezen anawilmazdig olur haminin fikirine saygim var men bucure yawadim bucurede danwmagi tercih etdim her bir gadinin bawina gelen bir weydi heckes o weyden gaca bilmez agrili agrisiz oluf bitecek

Fatma ben seni anladim canim herkesin kendine oz fikirleri var bende fikirimi bu yonden acdim ortaya herkesin fikirine saygim var ama ben boyle duwundum ve boyle sundum sizlere zaten benim bawimdan olmuw bitmiw gecmiw bu konuyu da fazla uzatmaninda anlami yok o yuzdendende oyle dedim durusd olmamiz lazim diye ben onu tercih ediyorum sizlerde kendi tercih etiginizi soylediniz yalniwmiyim

Korkulur korkulmaz sonuçta bu illa ilk denemede olacak bir şey değil baktın çok korkuyorsun eşine söylersin, beklersin durursun yeter ki sen kendini kasma hiç.

gizemsez aynen bide butarafdan duwunsunler kerkes oluyo 1 2kez acitir daha sonra hic hisetmesin bile 😂

sumeyye erkek olsa ne olacak intgram değil burası yada Facebook kimin gerçek adı varki yada resmî 😂

gizemsez ayyy keşke nerde o günler canım biz göremicez o günleri😂😂❤️