Hira bilinmiyoki canim kim erkek kim kadin biz happy momda okadar erkek gordukki sacma sapan yorumlar yapan ve en kotusude twiterde paylasib alay etmislerdi

• Hira bunu yanıtladı.

Rasev ayyy bu erkekler ne yapiyor burda acaba ya yani artık bi yerde rahat konuşamıyoruz özel mesaj yeri olmalı burda bence

Hira bencede😑ama bakalim nolcak sonumuz

• Hira bunu yanıtladı.
        8 gün sonra

Senem21 acisi esinize bagli size ne kadar nazik yaklasirsa o kadar kolay ve acisiz gecer bende iki gun gelmisdi kanamam ama agrisi ilk gun oldu sadece

selam kizlar bende 10 aydir evliyim ayni sizin gibiydim hep merak icinde hep korkular ama size şoyle soyliyeyim ilk geceden korlun bence esinizin tabi biraz nazik davranmasi gerek ama nekadar nazik olursa olsun cok acitiyo bende 1hafda ayni agri ayni yanma ve kanama oldu iliwki sonrasi 2gun beni yatakdan kalkmaya izin verilmedi enfeksiyon kapa bilirmiwim ayakda durmak olmazmiw

ama varya o gunu yeniden yawamayi isdemezdim sanki bir bicak sokuyolar icine ve icinde onu ceviriyolar cok fena utanmayi falan geciyosun artik kendi halinle kaliyosun gozune utanma falan gozukmuyo

diana İlk geceden korkun bence ne demek? Herkeste farklı olan bi durum bu, eşin de çok çok nazik davranmamış belli, bence evlenecekleri korkutmanıza hiç gerek yok, aksine streslerini az da olsa almaya çalışmalıyız, geçmiş olsun bu arada.

Fatma stresi nekadar azaltmaya calisanda o stres kiminse sana nasi anlatigina bakmiyoki canim hic o aklina bile gelmiyo insan o durumda oluyo benim ewim cok nazik davrandi hata biz evlendikden 2gun sonra iliskiye girdik ben korkuyordum diye valla bence korksunar korkulmuyacak gibi degil cunki

burada kiz kizayiz durusd olmamiz lazim bi konu konusuluyosa birinin sdtresini almaya degilde sen nasil yawadigini anlatacagsin oyle kizlar varki korkarak iliwkiye giriyolar ama hic agri his etmiyolar herkesde farkli oluyo

diana sehv fikirdesen can ilk əlaqedi doğusdu herkesde ferqli olur adam var 3gun lekelenmesi olur adam var hele 1gun adam var sancidam ölür adam var hec hiss elemir neqeder qorxuynan əlaqeye girse bi qiz agrisi oqədədə çox olur men oqədə həyəcanlinidimki qoymurdum isdemirdim ama qorxuyla biraz yaxinliq olan kimi agridan ölürdüm bunu evlenecek birine immeni agridan öldüm demeynen qorxudmaq lazim deil adam var ele srazu dusur qorxudan qanaxmaya xəsdəxanaliq olr ona gore toygecesi baximindan qorxudmaq deyilde yaxşi tovsiyeler vermek lazimdi)

Rasev mence seyf deyilem cunki eynisini mene elemiwdiler ve men ewidiklerimle eyni weylere raslamadim onuncun durusdlugu secirem o isdememek zad dogaldi cunki sen gorxulu olub olmadigini desende isder isdemez insan geri cekilir mence durusd olunki neyle garwilacaglarini ve neyleyeceklerini oyrensinler

Incimuhammet hayır tatlım,zar dediğin şey içerdedir ve ilişki olduktan sonra birleşme imkanı yoktur 💁🏻‍♀️

diana Kusura bakmayın Azericenizin hepsini anlayamadım ama, bende işte sana tam da bunu anlatmak istiyorum, herkeste aynı olmaz, ben çok korkuyordum fazla acımadı mesela, o yüzden genel konuşma kız okuyup korkacak gerginlik yaşayacak benim gibi, belki de korktuğu gibi olmayacak acımayacak boşuna kasacak kendini😞 bende zaten bunu anlatmaya çalışıyorum

diana senle basqasi eyni deil axi adam var agrisiz olur

Fatma anlatigim sey suki bendede ayni sizin gibi iwde oyle olmuyo boyle oluyo acitmiyo falan filan denilerek gidik ama sonu pek sandigim gibi olmadi oyuzden diyorumki bence en dorusunu soylemek gerek sonucta herkesde farkli oluyo

Rasev he da mende onu deyiremki duzun demek lazimdiki herweye hazir ola herede bawka bawka olor

diana sen ilk yazdiqina ba hele ele demirsen qorxudursan qorxuynan elaqeye girse Allah elememis qanaxmaya dusub xəsdəxanaliq ola biler dediyim odu menim

diana Evlenecek insan zaten bu acıya hazır olur ama korkar, neyse ya bir anlatamadım gitti, iyi günler