Incimuhammet hayır tatlım,zar dediğin şey içerdedir ve ilişki olduktan sonra birleşme imkanı yoktur 💁🏻♀️
Cinsellik
diana Kusura bakmayın Azericenizin hepsini anlayamadım ama, bende işte sana tam da bunu anlatmak istiyorum, herkeste aynı olmaz, ben çok korkuyordum fazla acımadı mesela, o yüzden genel konuşma kız okuyup korkacak gerginlik yaşayacak benim gibi, belki de korktuğu gibi olmayacak acımayacak boşuna kasacak kendini😞 bende zaten bunu anlatmaya çalışıyorum
Rasev nebilim vallah menim bawimdan kecif gedif bunun usdunde coxda danwmagada deymir mence cunki herkesin fikiri gergli olur ondada bezen anawilmazdig olur haminin fikirine saygim var men bucure yawadim bucurede danwmagi tercih etdim her bir gadinin bawina gelen bir weydi heckes o weyden gaca bilmez agrili agrisiz oluf bitecek
Fatma ben seni anladim canim herkesin kendine oz fikirleri var bende fikirimi bu yonden acdim ortaya herkesin fikirine saygim var ama ben boyle duwundum ve boyle sundum sizlere zaten benim bawimdan olmuw bitmiw gecmiw bu konuyu da fazla uzatmaninda anlami yok o yuzdendende oyle dedim durusd olmamiz lazim diye ben onu tercih ediyorum sizlerde kendi tercih etiginizi soylediniz yalniwmiyim
Korkulur korkulmaz sonuçta bu illa ilk denemede olacak bir şey değil baktın çok korkuyorsun eşine söylersin, beklersin durursun yeter ki sen kendini kasma hiç.
Dilekdnsmz merhaba)))bende ilk bawlarda acisi oldu ama oyle cok diyil yani her kesde farkli bende 2-3ay hiss ediyordum ara sira acisini
Bendede sadece bir kac saat oldu agri sonra geci birazcik agrilar oluyor kanamamda o kadar cok olmadi ama ertesi gun belim baya agridi
Hücre kendini yeniliyor
kızlar bana msj geldi kimden geldi bilmiyorum nasıl öğreneceğim site göndermiş olabilirmi
(:::