Incimuhammet Ilk iliskim daha yeni oldu,acisi gecmiyor. Uzun muddet birliktelik olmasa sonradan birlese bilirmi kizlik zari
Benbetuss Incimuhammet canım, eşim yurtdışında yaşıyordu. Evlendik ilişki oldu sonraki gece döndüler . Bir hafta lekelendim ben mesela. Biraz da ağrı oldu . Vee üç dört ay sonra geldiğinde zar kpanmadı da, acı da olmadı. Gayet rahat oldu sıkıntı yok relaxx 🤭🤭
Fatma Evlendim, ve nerdeyse 2 hafta yapmak istemedim, eşimin sabrına hayranım😂 o kadar büyütmüşüm ki olayı, sonra dedim ki ne gerek vardı strese😄 Senem21
Xaver18 Dilekdnsmz merhaba)))bende ilk bawlarda acisi oldu ama oyle cok diyil yani her kesde farkli bende 2-3ay hiss ediyordum ara sira acisini
Tubis Dilekdnsmz İlişkiye girildiği başkası tarafından anlanmaz canım. Dışarıdan anlaşılan bir durum değil ilişkiye girmek
Tubis Dilekdnsmz Hayır canım yapmaz. İlk ilişki ağrısı (acısı) anlıktır belli bir süre sonra geçer. Tabii burda partnerinde rolü büyük. Sende oda rahat ve dikkatli olursanız acısını bile hissetmezsin.
Dilekdnsmz Tubis pekı soyle sorım . Ben cok zayııfm eşim benden ıkı uc kat kalıplı bırı bunun agrıya bı artı bı eetkıısı olurmu umarım anlamıssınızdır bnı☺
Tubis Dilekdnsmz ☺ Anladım canım. Herhangi bir etkisi olmaz. Davranış önemli sadece. İlk bir kaç ilişkide fazla zorlama ve abartı şeylerden kaçınmak gerekiyor.