• Muhabbet
  • Bebeğinizi bırakıp tatile çıkarmıydınız

OxyGenn ben seni anlıyorum hepimizin dinlenmeye ihtiyacı olduğu dönemler olur .ben anne degilim ama bırakmazdım cünkü bebekler kendi evleri dısında herzaman huysuzlasırlar, evlerini özlerler ,hissederler .kardesim öyleydi mesela ne kadar anneanneme de gitsek annem de olsa huzursuz oluyor ,bunu goz onunde bulundurursak bir bebek için 3 gün bana gore uzun bir süre. kendi psikolojin için gitmek istiyosun ama geldiginde o cocuk huzursuz oldugu için seni de kendini de daha cok yorabilir üzebilir

OxyGenn ayyy ben birakamazdim güven acısından değilde çok ozlerdim kızım 18 aylık gündüz 2 3 saat uykusunda bile çok özlüyorum 😍

OxyGenn ben asla bırakmam ,isterse mükemmel bakılsın. Bensiz 3 gün ona travma olur. Aranızdaki bağlılığın en güçlü olduğu zamanlar. Mutfağa bile gitsem arkamdan bakıp ağlıyor yok oldum sanıyor .

OxyGenn ben bırakırdım sanırım. Kendimi resetlemek isterdim 2 günlüğüne . Özellikle bu reset ikimize de cok iyi gelecekse hiç düşünmeden cok güvendiğim birisine bırakabilirdim. Çok fazla romantikliğin lüzumu yok biz annelerinde özel konfor alanları olmalı . İmkanlarımıza ve hayat görüşlerimize göre değişir tabi bu alanlar . Şimdi böyle konuşuyorum ama ben son dakika tatili yakıp bebeğime koşadabilirim yani cok kararlı biri olduğum söylenemez 😂

deleted77, başlığı Bebeğinizi bırakıp tatile çıkarmıydınız olarak değiştirdi.

OxyGenn yani siz biraz bırakmak istiyor gibisiniz anlıyorum kafa dinlemeye ihtiyacınız var ama ben kendi adıma konuşayım asla bırakamazdım.benim kızım üç aylık on dakika markete bile gidemiyorum anneme güvenmediğimden değil kızım on dakika bile olsa beni arar diye düşünüyorum Emmesi akıllı durması önemli değil size en bağlı olduğu en ihtiyaç zamanlar bunlar. Bebeğinizi de yanınızda neden götürmüyorsunuz

OxyGenn büyük oğlum 2 yaşındayken Ankara’ya 1 günlüğüne gitmiştim. Dönüş yolum çok stresliydi. Otobüs 2 kez kaza atlattı. Çocuğuma ulaşamayacağım diye aklım gitti. O son oldu zaten. Nereye gitsem yanımdalar..

OxyGenn bebeğe bakması için annenizi veya güvendiğiniz birisini yanınızda görürseniz iyi olur diye düşünüyorum

OxyGenn o aylarda bırakmadım ama 2. Doğumu yapınca çok zor süreçlerden geçtim ve 2 çocuğa adapte olamadım kızım 2 buçuk yaşındaydı 1 haftalığına kaynanamda kaldı 3 saatlik mesafede başka şehirde . Daha sonra 3 yaşında gitti pandemiden dolayı çok bunaldı bir yere gidemiyordu 1 buçuk ay kaldı . Şuan 4 yaşında kaynanamın yanındayız bayrama kadar bayramda donucez 1 ay sonra geri gondericem köye gidiyorlar üzüm toplayip pekmez yapıyorlar karpuz topluyorlar salça yapiyorlsr çok hoşuma gidiyor yine en fazla 1 ay kadar kalır. Anneme 1 günlüğüne bile emanet etmem asla güvenmiyorum ama kaynanama gözüm kapalı güveniyorum

OxyGenn tabikide hepimizin düşünceleri farklıdır 🤷‍♀️ Fakat kesinlikle bırakmazdım 🙅🏼‍♀️ bırakmadımda ben nereye onlar oraya bakıcımız ve annem olduğu halde ben olmadığım zamanlarda aşırı huysuzlanıyorlar anne sesi bile onlar için çok önemli annelik sadece beslemek değil. Üstelik 4 bebeğimiz var 1+3üz olmalarına rağmen tüm tatillerimizde birlikteyiz ve sıkça seyahat eden bir aileyiz. Bebeklerin annelerini bir gün bile görmemeleri travma, güven kaybı sebebi olabiliyor. Bebekler için alıştığı konforda bir uyku beslenme rutini oluşturup çokta keyifli tatil ve eşle özel dakikalar geçirebilmek mümkün.

OxyGenn bırakmamalısınız. Çocuğunuzda sizin bir parçanız sonuçta. Onunla hayata adapte olmayı öğrenmelisiniz. Ayrıca keyfi bir şey için neden onu kendinizden mahrum bırakıyorsunuz? Benim bebeğim 5 aylık olmasına rağmen ben kıbrısa tatile gittim bebeğimle. Hiçte zorlanmadım. Ayrıca daha çok küçük neden ona bunu yaşatıyorsunuz?

OxyGenn oğlum 16 aylık 19 hflkta hamileyim bende zor bi gebelik döneminden geçiyorum yasaklarda kalktı 2 temmuzda 5 gğnlük bi tatil rezerve ettik gidicez eşimle anneme bırakıcam zaten gözüm kapalı emanet edebileceğim tek yer annem o yüzden rahatlıkla çıkıcam sizde eminseniz bakılabilrceğinden tabiki bırakabilirsiniz

OxyGenn 13-14 aylıkken anneme bırakıp3 günlüğüne eşimle gitmiştik ama inan insan hiç rahat edemiyor sürekli aramak görüntülü görmek istiyorsun kısaca içine sinmiyor bir daha yaparmıyım asla ben nereye o oraya ne kadar iyi bakılırsa bakılsın annenin asla içi rahat etmez

OxyGenn ben asla gitmezdim aile olmak başka bir şey eşimle bebeğimiz olduktan sonra daha da pekişti ilişkimiz bebek hci bir seyimize engel değil ortak nokta bulduk ve her şey eskisi gibi devam ediyor. Bebeğin annesi ile tek bağı beslenme değil. Siz öyle bakıyorsanız ve nasıl olsa ememiyor diyorsanız gerçekten zor süreçlerden geçmişsiniz ama bunun çözüm yolunun bebeği bırakıp tatile gitmek oldugunu sanmıyorum.

OxyGenn istersem ruh hastası olayım bebeğimi bırakmam kafa dinleme bile olsa ben geçen mecburi bebeğimi eve bıraktım gorumcem var 22 yaşında gözünden sakınır bebeğimi bıraktım 2 saatliğine sonra eve geldim kokusu burunumdaydi vallahi eve geldim kızım 8 aylık öyle bi sarıldı boynuma neden beni bıraktın gibi

OxyGenn o yatağında uyurken ben telefonda fotoğraflarına bakıyorum. Kesinlikle abartmıyorum, özlediğimde gidip sarılamayacağım mesafe bana işlence gibi gelir. Ki istesem bile eşim kabul etmez ikimizde bırakmayız çocukla tatil çok daha güzel oluyor 1 haftalık tatilimiz dün bitti. Ve gerçekten mükemmeldi hatta en çok bebeğime iyi geldi değişiklik oldu. Lütfen sizde yanınızda götürün, inanın daha zevkli olacak. Öyle düşündüğünüz gibi, uyumaz hep ağlar falan olmuyor. Bebeğim baya hareketli bir bebekti çok korkmuştum hiç zevkli olmaz diye ama şimdiye kadarki en güzel tatilim oldu. Henüz 8 aylık 🌸