Laledmrrr bu her iki tarafa da bağlı 🥰 aşk evliliği ve birbirini çok güzel tatmin etme varsa her iki tarafta zevk alır. Bizim ilişkimiz de bu sekilde

Laledmrrr İnanır mısın iki gündür bende bunu düşünüyorum acaba diyorum onlar boşaldığında bizim boşaldığımız gibi mi zevk alıyor yoksa daha fazla mı ?

Laledmrrr ben eşimi senede 1 ay gördüğüm için ilişki sırasında canım çok yanıyor o yüzden fazla yapamıyoruz 2 senelik evliyim

Laledmrrr bence kadınlar sevişirken erkeklerse boşalirken daha fazla zevk duyuyor. Biz boşalma hissini onlar kadar yoğun ve belirgin yaşamiyoruz sonuçta

Laledmrrr Genelleme hakkında fikrim yok ama daha çok istekli taraf olduklarına göre daha çok zevk alan onlar olmalı.

Kadınlar biraz ‘beğenilme’ ‘istenilme’ ‘arzulanma’ iç guduleri ile yaklaşıyorlar cinsellik olayına.
        Mesele doruk noktasına ulaşmak olmuyor, ki bu zaten çok sık yaşadıkları bir durum değil.
        O sebeple kadın için arzulandigini görmek ve bilmek zevk verici kısım.
        Yani psikolojik bir zevkin daha yoğun olduğundan söz edilebilir.

Ancak erkek kişileri için, iş tamamen fizyolojik olarak bir organı rahatlatmak, orada biriken enerjiyi boşaltmaktan geçiyor.
        Fiziksel bir tatmin mi yoksa psikolojik bir tatmin mi daha zevklidir diye sorarsanız, fıtrat gereği kadın arzulanmaktan, erkek ise boşalmaktan vazgeçemez, bu nedenle kıyaslanamaz derim.