Alev12 Blablablaaa__ hahaha senden ögrenecegimiz cok sey var değişik seyler istiyorum artık yaaa fikri olanlar yazabılırmi😅
Blablablaaa__ Alev12 bacım valla bende anlık gelişiyo biraz 😂😂 bazen yataktan banyoya banyodan yatağa falan geçişimiz oluyo ama düşünülmüş olarak değil 😂😂😂
Safiye_nur_kaplan1 seksirella 😅😅😅aynı olayı bizde yaşadık yeni evliyiz bacaklarım omuzunda kapıyı kilitlemeyi unuttuk eşimin eski odasında kalıyorduk yani evlenmeden önceki odasında yerdeyiz bacak omuzda kız kardeşi içeri girdi 😅😅girmesiyle çıkması bir oldu şuan gülüyorum ama öğün ne sinirlenmiştim eşim her canım istediğinde kendi evimize geçelim öyle demiştim 😅😅
seksirella Safiye_nur_kaplan1 hahaha aynı durum resmen com dengesiz insanlar var gerçekten girilmemesi gerektiğini bilmiyorlar 😂
Alev12 Blablablaaa__ yeni dustan cıktım 🙈ya artık yenilik delilik istiyorum bir kac kişi var içinde ısık gördüğüm varsa yaz bana ister burdan ister özelden
Blablablaaa__ Alev12 yazarken şunu farkettim galiba olay anında eşimi güzel yönlendiriyorum yoksa normalde aklima gelmez böyle şeyler 😂😂😂😂
Utangacbayan43 130130 biz çamaşır makinesi siparişi vermiştik🤣🤣🤣 bi baktık adamlar kapıda🤣🤣🤣🙈🙈🙈 eşim kalk kalk kalk en güzel yerinde gelmiştiler🤣🤣🙈🙈
Geceyeyakisanbirkadin Dün gece başımıza gelen olay🤣 Biz nişanlı olduğumuz için her zaman yapamıyoruz bir de ben Londra’da o Bulgaristan’da yılda bir görüşüyoruz şimdi yaz tatili olduğu için beraberiz bu gece saat 00:00 evden gizlice çıkıp araba ile kaçmıştık ormanlık bir alana🤭😆sonra sevişmeye başladık önce ben ona oral yaptım yaparken de farkında olmadan elemeye başlamışım😂ben eleyince bizim ki gıdıklanda napiyosun dedi hiç dedim farkında değildim ama gülmekten pek konuşamadık sonra brak brak dedi o başladı oral yapmiya😆😅
Baharakgul 130130 ayyy cok güldum ay insallah tanidik yoktur cok utandim ama bende bana zorla sahip olur gibi yap demistim kocama oda baya ıri yapili ben hic ellemedim oda yapti
Busramiran Ben o uyurken kendi işimi halletmeyi çok seviyorum hem kendim boşalıyorum hem o boşalıyor sabah bir uyanıyor her yeri sperm ve noldu diyor rüyamda mı boşaldım acaba 😀😀
lkmelms KirmiziOjeli biz de evlendiğimiz zaman takım almıştık yatak çıkmıyomuş içinden bi iki hafta yorgan sere sere kullandık e tabi çat çut gitti yatak :D hiç gidip söylemek aklıma gelmedi değiştirirler mi ki? :D:D
lkmelms KirmiziOjeli yani alalı 1 buçuk sene, montaj kurulum 1 sene oldu, pek engel değil sıkıntı çıkartmıyor ben hiç o toplara girmiyim :D bi de aldığımız yerin sahipleri tarikatten, baya kapalılar hiç riske girmiyim :D:D
KirmiziOjeli lkmelms olsun canım değiştir bence bizim aldığımız yer tanıdıktı bide ben öleyim o zaman dalga geçiyordu görümcelerim bi ara 😂😂