• +18
  • Cinsel hayatınızda olan komik anlar🙈

4 gün sonra

Geçen sabah eşim geceden gelmiş yatmış bende durmamısım uykudayken ellemişim öpmüşüm adamı kudurtmusum sonra uyandımki elleşiyor benle😂 ya git uykum var uğraşma dedim kendin geldin öptün elledin kudurttun bide geldin şimdi 1den 10 a kadar sayıyoruz dedin 1 den 10 a kadar saymışım ellerken ne alakaysa benmi saydım dedim 😂 hatırlamıyorum bile 😂😂

Dun basima gelen olay 🤦🤦

Esim gece mesaisinde oglumda hic durmadi butun gun yorgunlukdan resmen bayilmisim ne ara uyudugumu hatirlamiyorum.
Esim sabah 4 de gelip opup ellemeye calisirken noluyoo laaagnn diye adama tekme atip yatakdan attim 😂😂😂
Tabii ki daha sonra gönlünü aldim 🔥🔥 ama sabah bacagim agriyor sende de ne deli kuvveti varmis birde camdan dışarı atsaydin beni dedi 😂😂

11 gün sonra
7 gün sonra

[bilinmeyen] kahkaha attımmm😂😂

Aslan ay gülmekten öldüm 😂😂 tut tut demesi daha bi komik

seksirella 😅😅😅aynı olayı bizde yaşadık yeni evliyiz bacaklarım omuzunda kapıyı kilitlemeyi unuttuk eşimin eski odasında kalıyorduk yani evlenmeden önceki odasında yerdeyiz bacak omuzda kız kardeşi içeri girdi 😅😅girmesiyle çıkması bir oldu şuan gülüyorum ama öğün ne sinirlenmiştim eşim her canım istediğinde kendi evimize geçelim öyle demiştim 😅😅

Alev12 bacım valla bende anlık gelişiyo biraz 😂😂 bazen yataktan banyoya banyodan yatağa falan geçişimiz oluyo ama düşünülmüş olarak değil 😂😂😂

Blablablaaa__ yeni dustan cıktım 🙈ya artık yenilik delilik istiyorum bir kac kişi var içinde ısık gördüğüm varsa yaz bana ister burdan ister özelden

Alev12 yazarken şunu farkettim galiba olay anında eşimi güzel yönlendiriyorum yoksa normalde aklima gelmez böyle şeyler 😂😂😂😂

130130 biz çamaşır makinesi siparişi vermiştik🤣🤣🤣 bi baktık adamlar kapıda🤣🤣🤣🙈🙈🙈 eşim kalk kalk kalk en güzel yerinde gelmiştiler🤣🤣🙈🙈

Dün gece başımıza gelen olay🤣
          Biz nişanlı olduğumuz için her zaman yapamıyoruz bir de ben Londra’da o Bulgaristan’da yılda bir görüşüyoruz şimdi yaz tatili olduğu için beraberiz bu gece saat 00:00 evden gizlice çıkıp araba ile kaçmıştık ormanlık bir alana🤭😆sonra sevişmeye başladık önce ben ona oral yaptım yaparken de farkında olmadan elemeye başlamışım😂ben eleyince bizim ki gıdıklanda napiyosun dedi hiç dedim farkında değildim ama gülmekten pek konuşamadık sonra brak brak dedi o başladı oral yapmiya😆😅