Baharakgul 130130 ayyy cok güldum ay insallah tanidik yoktur cok utandim ama bende bana zorla sahip olur gibi yap demistim kocama oda baya ıri yapili ben hic ellemedim oda yapti
Busramiran Ben o uyurken kendi işimi halletmeyi çok seviyorum hem kendim boşalıyorum hem o boşalıyor sabah bir uyanıyor her yeri sperm ve noldu diyor rüyamda mı boşaldım acaba 😀😀
lkmelms KirmiziOjeli biz de evlendiğimiz zaman takım almıştık yatak çıkmıyomuş içinden bi iki hafta yorgan sere sere kullandık e tabi çat çut gitti yatak :D hiç gidip söylemek aklıma gelmedi değiştirirler mi ki? :D:D
lkmelms KirmiziOjeli yani alalı 1 buçuk sene, montaj kurulum 1 sene oldu, pek engel değil sıkıntı çıkartmıyor ben hiç o toplara girmiyim :D bi de aldığımız yerin sahipleri tarikatten, baya kapalılar hiç riske girmiyim :D:D
KirmiziOjeli lkmelms olsun canım değiştir bence bizim aldığımız yer tanıdıktı bide ben öleyim o zaman dalga geçiyordu görümcelerim bi ara 😂😂
lkmelms KirmiziOjeli amaaan doğru diyosun namımız yürüsün :D aklımda yoktu valla bi mağazaya toslayalım biz :D :D
Pembelia Biz genelde evde şakayla kavga eder gibi yaparız çocuklarda girer korur birimizden birini birgün büyük oğlum 6yasında çizgi film izliyo benimkide yanaştı bana çocuk dalmış zaten gelmez dedi eşim üstümde tam heyecanlı noktadayız çocuk pat girdi içeri oooo burada eglence varmış diye biz apar topar attık üstümüze pikeyi oğlum diyo anne ben babamdan kurtarırım seni yarışı biz kazanacaz en iyi dövüşçü bizleriz dedim evet oğlum kurtar 😂
Fosforlucevriye 130130 Balayında yatak kırmıştık 🤦 içeri gelen görevlilerin bakışlarını asla unutamıyorum rezillik
_Miniktirtilinannesi_ Fosforlucevriye 🤣🤣 bizde çok istekliyizdir de yatak nasıl kırılıyor anlamadım tarif edermisin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Fosforlucevriye _Miniktirtilinannesi_ Yaa bazanın ortası çatlamış zaten 😂 bizde baştan biraz yatakta kaç yakala flan oynaşmıştık sonra işe başlayınca kırıldı😂😂
_Miniktirtilinannesi_ Fosforlucevriye 🤣🤣 Bende kırıp yenisini aldırmak istiyorum 1 ay falan kovalamaca oynayıp kirdirayim 🤣