• +18
  • Cinsel hayatınızda olan komik anlar🙈

130130 biz malesef yakalanmistik. Ve ayni polise sonrada yakalandik ayni parktela farkli yerde ama bu sefer bisey yapmiyoduk telefon kurcaliyoduk adam tanidi selam bile verdi 😊😆

Blablablaaa__ ya bende içiöe boşalmasına bayılıyorum yaklaşık 2 sene korunmadan yaptık 6-7 ay çocuk denemesi 9 ay hamilelikte hamilelikten sonra 3 ay. 3. Ayda adet olunca cesaret edemedim artık yeter deidk😂😂

130130 eşimle ilk cinsel ilişkimizde evli değildik alkol almıştık ikimizde ve kafamız iyiydi hemde çok 🤭 kucağına almıştı beni git gel yaparken kucağından fırladım ama nasıl bir fralma açık camdan aşağı düşüyordum neredeyse rezil olduğumu düşünmüştüm eminim bu adam bu gün son görüşüm demiştim 😆😆 nasip o adam şuan kocam halla güleriz

130130 ay tam en heyecanlı yerinde 😆 birde yatağa düştüm yataktan yere yuvarlandım😆 ağzı ile inceleyenler kulübü basakni secilmeliyim bence 🤦🏻

130130 bende evlendigimizde ilk gece denemeleri en sonunda olacağını anlayinca eşim giriyorum demişti tamam yavas ol dedim tabi o anki zevkle o yavas olmayi falan es geçti canım yanınca epey bi ağlamıştım hatta o kadar ağladım ki birde kızım olursa hayatta evlendirmiycem onu demiştim 😄😄 ve bir kızım var 😂🙈🙈

130130 epey olmuş gerçekten artık yeter 😂😂😂 ben cesaret edemiyorum prezervatif olsa bile çekiyorum kendimi istemsizce

130130 ben kendim degil de eşim içmiş olunca çok hoşuma gidiyo normal de ne dersem yapar ama içmiş olunca daha farkli geliyo bana hic biseye hayır diyemiyo ve daha uzunn sürüyo 🎉🎊🤣🤣🤣🤣