• +18
  • Cinsel hayatınızda olan komik anlar🙈

130130 bende anlatayim bari 😊 yeni sozlu sayiliriz esimle surunme yoluyla bosaliyoduk arabada yapardik genelde bi ara gunduz vakti parkta ormanlik alan sayilir bi yerde yapiyoduk yari ciplak biz o hirsla yaparken polisler gelmis bizim arabanin yanina fark etmedik polisler resmen yari ciplak gordu bizi ailemize soylerler diye o kdar korkmustuk ki altima yapcaktim korkudan ikimizide uyardilar numaramizi flan aldilar 😊😊

Tirilaylaylom hahahha anlattıgun şeyin nerdeyse hemen hemen aynısını yaşadık. Biz eşimle sevgiliyken birlikte olduk arabada ormanlık alanda yaptık ettik arka koltukta tam tşörtümü giyerken polisleri gördüm hemen öne geçtik telefondan birşey bakıyor gibi yaptık 😂😂 e tabi yine kimlik falan sordular neyseki yakalanmadık o halde😂😂

130130 bizde sueekli esimle arabada tenhalarda yaptık bizde hic yakalamadik degisik guzel gunlerdi 😄

130130 biz malesef yakalanmistik. Ve ayni polise sonrada yakalandik ayni parktela farkli yerde ama bu sefer bisey yapmiyoduk telefon kurcaliyoduk adam tanidi selam bile verdi 😊😆

Blablablaaa__ ya bende içiöe boşalmasına bayılıyorum yaklaşık 2 sene korunmadan yaptık 6-7 ay çocuk denemesi 9 ay hamilelikte hamilelikten sonra 3 ay. 3. Ayda adet olunca cesaret edemedim artık yeter deidk😂😂