• +18
  • Cinsel hayatınızda olan komik anlar🙈

130130 bizde ani gelisince geri cekilme de baya planli olunca hazirda tutuyorum 😂😂😂

130130 ya benimki 😂😂 ama sarhoskenki yaptigimiz tadi hic birinde yok yani bu bi gercek 😂😂😂

130130 allahtan su açıkmış soğuk su ile saçımı yıkadım sıvı sabunla hayatta öyle duramam 😂

130130 biz sevgiliyken bikez arkadan oldu bende baya ağladım😂

Mery18 ya bişwy sorucam mesaj yazdığınızda en başa gidip mesajı öyle atmanız mı gerekiyo bend eöyle oluyo en başa gidiyoum gömder butonu orda

130130 Eşimşe cikıyorduk o arada anlamlarla yaşıyordum ablamın çocukları vardı dedim çocukları uyutim da senle ilgilenim kimse başka yok evde uyuttum çocukları bizde sevişmeye başladık yorgan altında birde bakıyoruz cocuk geldi odaya diyo teyze sen abinin üstünde ne yapıyosun 😅😅😅allahtan aklı kesmiyordu herkeze gidip söylerdi rezil olurduk şuan aklımıza gelince gülüyoruz

Laledmrrr yok canım bende o şekilde olmuyor uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol et istersen bi

Laledmrrr bende de aynı sorun var en başta ama ben artık yazıyorum mesajı düzeliyor ekrana geliyor sende yaz bişeyler ekranına gelir

Laledmrrr maalesef çoğu kişi de var bende de öyle hatta. Altyapı çalışmaları devam ediyor şu an. Yorumu yazarken ana ekrana geri döndüğünüzde alta atıyor oradan tıklayıp yoruma devam edebilirsin ben öyle kolay yolunu buldum.