damlaakgn benim ilk aylar akşamları karnım sanki dokuz aylık gibi şişerdi, sabaha bişey kalmazdı 😅😅 belki öyle olabilir mi?
Ama kişiden kişiye değişir iç karnın yoksa hemen belli olur, arkadaşım 4 aylıkken benjm doğuma gittiğim karnimsan büyüktü mesela 😅😅

damlaakgn benim de iç karnım yoktu ve ilk 3 ay 6 aylık gibi büyüdü karnım 9 aylıkken ikiz gebelik gibi gözüküyordu 🥺

damlaakgn olabilir herkeste farklıdır canım. Ben 5 aylık hamileydim belli bile değildi ,ayva göbeğiydi bildiğin . Tamamen genetik diye düşünüyorum

damlaakgn benim 4 buçuk aya kadar göbek bile yoktu 😂 birden çıktı ama akşamları dediğin gibi şişiyor’du sanki rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah ☺️🌺

damlaakgn ilk aylarda şişkinlk çok oluyor canım benimde öyleydi sonradan iniyor bu şişkinlk çünkü ilk 1 ayda bebek pirinç tanesi kadar bile yok yani 😀😂

damlaakgn tabiki normal birşey canim herkeste bir olmuyor benimde 6 aya kadar belli etmiyordu hatta 5. Aydan sonra akrabalarım hamile olduğumu öğrendi 😁

damlaakgn bi de adet olmaya yakın hep şişkinlik olur normalde bu ay hamile kaldığın için o şişlik olabilir

Aagg0207 biliyorum kuzumda nebilim korktum yarın doktora gideceğim bakalım ne olacaakk

Survivor12 haklısın canım olabilir adet olsaydım bugün 3. Günüm olacaktı