Merhabalar kızlar 🌼 ben 6 7 aydir 2. Cocuk icin ugrasiyorum olmuyordu doktor muaneside oldum hic bir sorun yok dedi geçen ay bana folik asit vermişti bu ayda klomen 50 mg verdi 5 gün kullandım ve bugun doktora gittim muane olmaya bana 9 tane yumurtalik oluşmuş dedi 5 tane solda 4 tane sağda şok oldum hamile kalirsin bu ay eşinde sorun yoksa dedi coğul gebelikte olabilirmiş şaşırdım aslinda cogul gebelik düsuncem yok allah neyi nasip görürse yinede ama cuma günü tekrardan cagirdi muaneye tekrar bakacak catlama olayina iliski günü yani yumurtlama gününü söyleyecek hic boyle şeyler basima gelmemisti ilk kizimda korunmayi biraktigim ay tutmuştu smdi doktor yumurtaliklarin temiz guzel olusuyor ve 9 tane yumurtan olmuş dedi acaba böyle basina gelen varmi geldiyse neler oldu genellikle cogul gebelikmi oluyor bu ilaç kullaniminda cevaplarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler 😘
Hamilelik klomen kullananlar
O yumurtalar boşta çıkabiliyor ultrason ile anlaşılmıyor çoğul gebelik şansı çok düşük endişelenme
Bence çatlatma iğnesi kullan klomenden sonra çok ağrılı oluyor çatlama
İnşallah herşey gönlünüzce olur 🙏
Neleroluyor ya canım zaten kasiklarimda bir siskinlik bir agri dolanıyor resmen ilk defa kullandim bu ilaci ve yumurta cok oluşmuş ondanmi anlamadim
sanis01 kuzum bnde ikincisi için uğraşıyorum olmuyor bnde klomen içiyorum bklm senin klenden ne kadar süre sonra doktora gittin
Agustosirilsiklam geçen hafta pazartesi doktora gittim cnm ilaç yazdı salı günü kullanmaya başla günde sabah akşam tok karnına dedi 5 gün sürüyor zaten klomen kullanimi ben 5 gün sabah akşam aynı saatte içtim bana salı günü tekrar gel alttan muane edecem ultrasonla bakacam kac tane yumurta oluşacak dedi ve bugun gittim muane oldum ve bana 9 tane yumurtamın oluştuğunu söyledi 5 tane solda 4 tane sağda bulunuyormuş bu ilaç çoğul gebeliklerde yapıyormuş sasirdim 9 tane yumurtalik deyince tabi bende biliyorum nadir 9 tane yumurtanin tutacagi en fazla olacagi ikiz gebeliktir ama ne bilim işre ilk defa basima geliyor böyle birsey vesselam bana dediki hamile kalman icin hic bir sorun yok yumurtaliklarin temiz sağlam dedi eşinde bir problem yoksa bu ay kesin hamile kalirsin dedi ve cuma günü beni tekrar muaneye cagirdi yumurta catlamasina bakacak iliski günü önerisinde bulunacak cnm benimde sorunum aslinda muane kac aydir oluyorum yumurtaliklarimda hiç bir sorun yok eşim ilk cocugumuzdan sonra şeker hastaligina yakalandi ve insülin vuruluyor doktorum bu ayda hamile kalmazsan eşine test yapacaz dedi insülin sperm kalitesini düsürüyormuş öyle dedi
sanis01 eşinden kaynaklı olabilir kuzucum. bnimde hiiiiiic bir sorunum yok 1 yıldır olmuyor Dr gittim herşeyin mükemmel bir sikintin yok diyor klomen verdi işte iki gündür içiyorum bitsin bnde gidicem bklm kaç yumurta olacak inşallah bnimde ikiz bebeklerim olur bnde ikiz çocuk delisiyim cnm inşallah ikiz olur🥰🙏🏻
- Düzenlendi
Agustosirilsiklam rabbim gönlüne göre versin insallah cnm 😘❤️😘 benimde elinden öper bir kızim var 3 yasinda 2. İstiyorum ama bakalim hayirlisi cnm bide birsey duydum dogrumu bilmiyorum bu klomen kullananlarin genelde kizimi oluyormuş acaba ne kadar doğru bilmiyorum
sanis01 ne alaka kız görümcem kullandı iki oğlu oldu 😂😂kim dedi onu
Agustosirilsiklam google bu klomen kullanan yorumcularin yorumlarini okudum 1 tanesi yazmis kiz oluyor diye sayfaya girdim bazilari erkek demiş ama kiz yazanlar agirlikliydi sasirdim ondan aklima geldi😅
sanis01 rabbim ne demisse odur cnm klomenle cinsiyet belirlenmez kk
2 yıllık evliyim 15 aydır denedik olmadı bütün tahlileriö temiz çıktı rahim filmi çekildim 3 mm polip çıktı doktorum gebelige engel değil dedi eşimin testleride temiz çıktı doktor klomen çatlatma iğnesi başlayalım dedi 1 ay sen denicen 1 ay ben denicem 6 ay sonunda olmassa polipi alcam dedi polipin engel oldugunu düşünmüyorum dedi rahim agzında değil dedi ve klomeni kullandım 5 gün sabah akşam aldım dün bitti carsamba persemve bişi kullanma cuma gel dedi cuma günü ya ilişki gününü söylicek yada çatlatma iğnesi için çağıracak hakkımızdq hayırlısı olsun stres yapmıyorum her ay adet oldugumda hayırlısı bu ay değilmiş diyorum allah kimsenin kucagını boş bırakmamasın 🙏🙏
sanis01 klomen kullandim. 2 yumurtam oldi catlama ugnesi yapti doktor. Şükür oldu bebegim suan 11 aylik
sanis01 pazartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum bende 18mm saağdaydı inşallah tutar
Seraymesut35 inşallah cnm 1 tanemi yumurtan olustu
sanis01 bilmiyorum ki bir sey demedi konulurken dudçydum 18mm olgunlaştı dedi sadecd
sanis01 kız cnn
Seraymesut35 anladm cnm inşallah olur