sanis01 eşinden kaynaklı olabilir kuzucum. bnimde hiiiiiic bir sorunum yok 1 yıldır olmuyor Dr gittim herşeyin mükemmel bir sikintin yok diyor klomen verdi işte iki gündür içiyorum bitsin bnde gidicem bklm kaç yumurta olacak inşallah bnimde ikiz bebeklerim olur bnde ikiz çocuk delisiyim cnm inşallah ikiz olur🥰🙏🏻

Agustosirilsiklam rabbim gönlüne göre versin insallah cnm 😘❤️😘 benimde elinden öper bir kızim var 3 yasinda 2. İstiyorum ama bakalim hayirlisi cnm bide birsey duydum dogrumu bilmiyorum bu klomen kullananlarin genelde kizimi oluyormuş acaba ne kadar doğru bilmiyorum

2 yıllık evliyim 15 aydır denedik olmadı bütün tahlileriö temiz çıktı rahim filmi çekildim 3 mm polip çıktı doktorum gebelige engel değil dedi eşimin testleride temiz çıktı doktor klomen çatlatma iğnesi başlayalım dedi 1 ay sen denicen 1 ay ben denicem 6 ay sonunda olmassa polipi alcam dedi polipin engel oldugunu düşünmüyorum dedi rahim agzında değil dedi ve klomeni kullandım 5 gün sabah akşam aldım dün bitti carsamba persemve bişi kullanma cuma gel dedi cuma günü ya ilişki gününü söylicek yada çatlatma iğnesi için çağıracak hakkımızdq hayırlısı olsun stres yapmıyorum her ay adet oldugumda hayırlısı bu ay değilmiş diyorum allah kimsenin kucagını boş bırakmamasın 🙏🙏

sanis01 klomen kullandim. 2 yumurtam oldi catlama ugnesi yapti doktor. Şükür oldu bebegim suan 11 aylik

Uykucu_23 allah bağışlasın cnm 😘 benim 9 yumurtam oluşmuş cnm 8 tanesi çatlamış bugun doktor söyledi 2 günü degerlendir dedi bakalim hayırlısı 🥰 cinsiyeti ney bebisinin😘