Agustosirilsiklam böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum ama ben tam yumurtlama günüm olduğunu bilmeden, korunmasız bir ilişkiden gebe kaldım ve gerçekten bebeğim erkek 🙁 Çok şaşırdım şu an, tam ovülasyon günümdü ama bu tarz bir şey genetiğe aykırı. Çünkü genetiğe göre cinsiyet belirleyen kromozom erkekten geçiyor. Sperm hareketliliği, miktarı ve sayısı çok iyi düzeyde olan erkeklerde çocukların erkek olduğunu duymuştum mesela. Benim eşime böyle bir test yapılmıştı, niyetimiz çocuk sahibi olma durumu değildi bir tedavi uygulanacaktı ama o tedavi sperm kalitesini etkileyebiliyor denmişti. O zaman test yaptığımızda doktor eşimin sperm hareketliliğinin çok yüksek olduğunu ve genel olarak iyi düzeyde olduğunu söylemişti. Muhtemelen erkek spermler çok hızlı olduğu için yumurtlama döneminde onların döllenmeyi sağlaması daha kolay oluyordur. Ben de birkaç yıl sonra Allah nasip eder de bir çocuğun daha olursa onu kız istiyorum mesela, eşime diyorum ki ne yapsak da şu spermler yavaşlasa 😂
Erkek bebek(lincleyecekler girmesin)
- Düzenlendi
Agustosirilsiklam evet ben öyle kaldım erkek oldu ve cinsiyet belirleme için gerçekten bazı yollar var bu da tabi hurafe değil yine anatomimize dayanıyor hem erkeğin hem kadının, doğru zamanlama önemli🙃
aaaa o zaman benimki de erkektir 😁 eskiden deseniz iyiydi 🤭
çok şükür oldu ya bizde iki paşa anası oluruz napalim elhamdülillah ❤️
KirmiziOjeli canım mesela ne gibi yollar var?
KirmiziOjeli bncede var baksanıza genelinde ztn erkek demiş 🥰
Agustosirilsiklam Rica ederik 🌼🌼😁
Agustosirilsiklam kesin vardır yoktur diyemem ama internette görmüştüm cinsiyet tahmin etme diye son adet tarihi ve doğum gününü yazıyorsn cinsiyeti tahmin ediyor ama ne kadar doğru bilemem
Agustosirilsiklam hiçbi doktor öyle bişey söylemez. Söylediyse de saçmalamış. Hayırlısı olsun tabi ki
Agustosirilsiklam ben alakası olduğunu düşünmüyorum hamile kaldığım ay yumurtlama takibi yapıyordu doktorum tam çatladigi gece birliktelik oldu kızım oldu 😂
Balponcik onlar boş ya
Agustosirilsiklam benimde bi kızım var 2. Yi erkek istiyoruz rabbim de nasip ederse. Instagramda bi sayfa var planlama yapiyi yaptigi planlamalarda tutuyor bayadir takip ediyorum. Gebelik istedigim zaman bi şansımı denucem bakalim dogruluk payı ne olucak 😁
Mavisim20 evet ama mesela ne zmn tutacağı belli deilki biz 1 yıldır istiyoruz olmuyor mesela
Ay kızlar bari böyle ilginç bilgilerden haberiniz var, tavsiyeler verin bize 😄 Allah elbette her şeyden önce evladın sağlıklı ve hayırlısını versin. Ama benim eşim kız çocuk delisi, yeğenleri bile hep erkek olmuş o yüzden kız çocuk hasreti var onlarda. Benim ailemde de hep erkek, kız sadece 2 tane var. Ben de bir çocuğum daha olursa bir erkek bir kız şeklinde olsun isterim açıkçası bize de anlatın o yöntemleri 😄
Agustosirilsiklam orasıda var tabide. Ilk ayda planlamasi tutup hamile kalanda cok var şansmidir bilemem. Bende ilk kızıma 3. Ayda kaldım. Kaybetcek tek seyin cuzii bi miktar para denemekten bisey olmaz diye dusunuyorum ben
adastra kizmi istiyorsunuz yani😊
Mavisim20 naza hanimmi?
Agustosirilsiklam yinede sen kendini çok umutlandırma 🥰 sağlıklı sıhhatli olur inşallah
Nimess tabikide hayır ama yumurtlamaya yakın ilişkimiz olacağı çok belli adetim dün bitti ztn eşim iş nedeniyoe 1 hafta yok o gelene kadar ztn klomen ilacım da biter yumurtlama da olur
Agustosirilsiklam isim olarak bilmiyorum sayfasinin adini biliyorum sadece