Agustosirilsiklam ben alakası olduğunu düşünmüyorum hamile kaldığım ay yumurtlama takibi yapıyordu doktorum tam çatladigi gece birliktelik oldu kızım oldu 😂

Agustosirilsiklam benimde bi kızım var 2. Yi erkek istiyoruz rabbim de nasip ederse. Instagramda bi sayfa var planlama yapiyi yaptigi planlamalarda tutuyor bayadir takip ediyorum. Gebelik istedigim zaman bi şansımı denucem bakalim dogruluk payı ne olucak 😁

Ay kızlar bari böyle ilginç bilgilerden haberiniz var, tavsiyeler verin bize 😄 Allah elbette her şeyden önce evladın sağlıklı ve hayırlısını versin. Ama benim eşim kız çocuk delisi, yeğenleri bile hep erkek olmuş o yüzden kız çocuk hasreti var onlarda. Benim ailemde de hep erkek, kız sadece 2 tane var. Ben de bir çocuğum daha olursa bir erkek bir kız şeklinde olsun isterim açıkçası bize de anlatın o yöntemleri 😄

Agustosirilsiklam orasıda var tabide. Ilk ayda planlamasi tutup hamile kalanda cok var şansmidir bilemem. Bende ilk kızıma 3. Ayda kaldım. Kaybetcek tek seyin cuzii bi miktar para denemekten bisey olmaz diye dusunuyorum ben

Nimess tabikide hayır ama yumurtlamaya yakın ilişkimiz olacağı çok belli adetim dün bitti ztn eşim iş nedeniyoe 1 hafta yok o gelene kadar ztn klomen ilacım da biter yumurtlama da olur

Agustosirilsiklam fetüs anne rahmine tutunduğunda ilk 17 gün cinsiyeti kız olarak kalır daha sonra şekil almaya başladığında cinsiyet belirlenir brnde öğrendiğimde şok olmuştum, doktorunuz bence biraz abartmış hayırlısını ve sağlıklısını dilemek daha mantıklı değil mi?🙃

Agustosirilsiklam ben 🤚🏻Tam yumurtlama günümde ve o hafta bir gün durur bir gün yapardık ama mutlaka yumurtama günümde yapardık daha yüksek döllenme ihtimali olduğu için ama kızı veya erkek olsun diye degil. Oğlum oldu benimde.

[upl-image-preview url=//i.imgur.com/5RRrafV.jpeg]
              Sizce bu negatif mi sanki silik bir çizgi var gibi ama lütfen cevap verirmisiniz