Agustosirilsiklam isim olarak bilmiyorum sayfasinin adini biliyorum sadece
Erkek bebek(lincleyecekler girmesin)
Agustosirilsiklam inşallah olur bakalım 🥰
Agustosirilsiklam fetüs anne rahmine tutunduğunda ilk 17 gün cinsiyeti kız olarak kalır daha sonra şekil almaya başladığında cinsiyet belirlenir brnde öğrendiğimde şok olmuştum, doktorunuz bence biraz abartmış hayırlısını ve sağlıklısını dilemek daha mantıklı değil mi?🙃
Agustosirilsiklam ben 🤚🏻Tam yumurtlama günümde ve o hafta bir gün durur bir gün yapardık ama mutlaka yumurtama günümde yapardık daha yüksek döllenme ihtimali olduğu için ama kızı veya erkek olsun diye degil. Oğlum oldu benimde.
Agustosirilsiklam kurtul anacım o doktordan
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/5RRrafV.jpeg]
Sizce bu negatif mi sanki silik bir çizgi var gibi ama lütfen cevap verirmisiniz
Ohno evet dogru
seniseviyorum gebelik yol
130130 valla doğruluk payı varmış baya
Agustosirilsiklam yeni evliyken hamile kalmak icin yumurtlama günlerimi takip edip o günlerde daha sık ilişkiye giriyorduk eşimle, ve ilk oğlum oldu, doğruluk payı var mi bilmiyorum tabi ki. Daha sonra kızıma hamile kaldım😂( istemeden)😂 kızıma yumurtlama günü dışında hamile kalmişım o zaman 😂😂
Agustosirilsiklam daha 1 gün var adetime ama gerçekten çok çöktüm üzgünüm hamilelik istiyorum hiç korunmadık yumurtlama günlerini de degerlendirdik ama çok çöktüm çok üzgünüm
Agustosirilsiklam kızımda hiç bir belirti yokken 6 haftalık ken test yapıp ögrenmiştim suan acaba erkenmi test yaptım
Sedaa doğru bnce ama ya yoksa doktorlar niye öyle desin
Mayoneziseverim millet o doktora gitmek için can atıyor valla ne kurulması 🤏
seniseviyorum iyi anlıyorum seni bnde istiyorum ikinci olmuyor ama gebelik yok cnm olsaydı adete 5 kalabbile cikardi
Agustosirilsiklam teşekkür ederim canım benim insan olmayınca üzülüyor rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah bir kızım var onun bir kardeşi olsun istiyorum eşimi bu ay ikna ettim hep korunurdu bu ay korunmasız ilişki oldu hep yumurtlama günlerini de degerlendirdik ama maalesef yok işte 😔😥🙏
Agustosirilsiklam evet şu an 32 haftalık gebeyim, oğlum olacak. Allah nasip ederse birkaç yıl sonra da kızım olsun istiyorum gerçekten ☺
seniseviyorum yine olur cnm çok takma
adastra maşallah inşallah nasip olu😊🤗
Agustosirilsiklam öyle olduğunu düşünmüyorum bu erkekten gelen kromozomla alakalı. Yumurtlama günü Halime kaldım Gül gibi kızım var ❤️